Ακούει στο όνομα Madeleine και έχει κατακτήσει δικαίως τη φήμη του πιο φίνου bistrot της πόλης! Με το décor να μιλάει άπταιστα γαλλικά υπόσχεται να γίνει το αγαπημένο σας μέρος για απολαυστικές στιγμές από το πρωί ως το βράδυ! 

Εξαιρετικός καφές, πρωινό που θα λατρέψετε με τις παρασκευές των αυγών να κυριαρχούν σε άκρως ενδιαφέρουσες εκδοχές τους όπως για παράδειγμα Benedict, καγιανά, ομελέτα με ασπράδια, croque madame και croque monsieur, χορταστικά sandwich με σολομό, κοτόπουλο ή και ζουμερά burger, λίστα κρασιών και cocktails που θα εντυπωσιάσει και τους πιο “ψαγμένους” απο εσάς μα και μια πιο πειραγμένη εκδοχή της ελληνικής-μεσογειακής κουζίνας, που είμαστε σίγουροι πως θα αγαπήσετε!

Σας συστήνουμε να δοκιμάστε όπωσδήποτε την Pizza SanDaniele με μπουράτα, τομάτα σαν μαρζάνο, προσούτο σαν ντανιέλε και γκοργκοτζόλα, τις Παπαρδέλες με μελιτζάνα, πιπεριές Φλωρίνης, ελιές, μυρωδικά και μους φέτας, τα Nιόκι με μοσχαράκι, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, τρούφα και παρμεζάνα αλλά και τον Σολομό σχάρας με δροσερή σαλάτα παντζάρι – μήλο, χρένο και σάλτσα με φρούτα του δάσους. Τέλος must για εμάς είναι και η Χοιρινή Ωμοπλάτη με μελάσα, μουστάρδα, μαύρη ζάχαρη και ψητές πατάτες νέας σοδιάς. Συστήνουμε να την απολαύσετε και έπειτα να κλείσετε με ένα Σοκολατένιο Choux με καραμέλα και Cremeux φουντούκι!


Αριστείδου 6, Πειραιάς
Τ: 21 0413 3403
Facebook: Madeleine all day bistrot
Instagram: Madeleinepiraeus