Μια επιχείρηση που μένει πιστή στην ιταλική γαστρονομική κουλτούρα και γενικά στη φιλοσοφία της μεσογειακής διατροφής, δίνει στο παγωτό όλη την προσοχή που του αρμόζει προκειμένου να έχει αληθινή, γεμάτη γεύση, να είναι gelato!

Συνδυάζοντας την ποιότητα με τη γεύση, σε έναν πανέμορφο χώρο στον Κορυδαλλό, στην Πλατεία Ελευθερίας, στο Iter Del Gusto, θα δοκιμάσετε το πιο ωραίο παγωτό που έχετε φάει ως σήμερα!

Τα παγωτά θα σε «ταξιδέψουν» με κλασικές ιταλικές γεύσεις όπως vaniglia, stracciatella, pistachio, nocciola ή με λαχταριστές σοκολάτες (cioccolato, fondente, nutella, dolce colpa κ.α). Τι θα λέγατε όμως, για μία «παιδική γεύση», όπως φράουλα ή μπανάνα με φρέσκα φρούτα; Πρόκειται πραγματικά για δύσκολη επιλογή!

Μη φύγεις αν δεν δοκιμάσεις, τις γευστικότητες βάφλες, τα τραγανά χωνάκια αλλά και το μοναδικό waffle cone, βάφλα σε χωνάκι για τη βόλτα, που θα σε ξετρελάνει!

Extra credit ότι μπορείς παράλληλα να πίνεις τον καφέ σου, με το δικό τους 100% arabica χαρμάνι ή πληθώρα άλλων ροφημάτων όπως λαχταριστά milkshakes και gelato cocktails!

Κορυδαλλός, Πλ. Ελευθερίας, Δ. Διαμαντίδη 5, T: 2104977614 FB: Iter del gusto Gelateria Korydallos Instagram: iterdelgusto

www.iterdelgusto.gr