Το πλέον αγαπημένο street café, που έχει εξελιχθεί μέσα στους μήνες λειτουργίας του σε meeting point της πόλης!

Για όλους εμάς που έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε στο κέντρο της πόλης, είτε για δουλειές, είτε απλά για shopping therapy, ένας cappuccino από το ACIBARA είναι απαραίτητος προκειμένου να δώσει ένταση και σπιρτάδα στη μέρα μας! Το πλέον αγαπημένο street café, που έχει εξελιχθεί μέσα στους μήνες λειτουργίας του σε meeting point, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τον μυρωδάτο καφέ του. Houseblend, Bali και decaf είναι οι τρεις ποικιλίες του που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό coffee’s fan!

Ο χώρος του σε γκρίζες αποχρώσεις με χάλκινες νότες μας αγκαλιάζει μπαίνοντας  και μας ψιθυρίζει ν’ αφεθούμε στην γεύση μιας ζεστής σοκολάτας τώρα που και ο καιρός το απαιτεί! Μην αντισταθείτε στη ζεστή σοκολάτα Bueno, δείτε το σαν δώρο στον ουρανίσκο σας! Αν πάλι προτιμάτε το τσάι, ζητήστε ένα μαύρο τσάι με αγριοκέρασο και αμύγδαλο.

Και αν θέλετε να τσιμπήσετε κάτι στα γρήγορα, κάντε ένα διάλειμμα από τα ψώνια σας ή την δουλειά και διαλέξτε ότι σας αρέσει από τα γλυκά ή αλμυρά snacks! Εμείς σίγουρα κάνουμε μια στάση για bagel ελιάς με πιπεριά, ντομάτα, κάππαρη και αλοιφή τυριού! Nothing like this!


Ηρώων Πολυτεχνείου 18, Πειραιάς. Τ: 2104138326

Fb: Acibara.gr

Insta: acibara.gr