Το Ψαροκόκκαλο της Άννας αποτελεί στέκι επιπέδου που αυτονομήθηκε από το κλισέ “ψάρι δίπλα στο κύμα” και αρμενίζει λίγο πιο έξω από το κέντρο του Πειραιά! Χωρίς περιττά φτιασίδια στο εσωτερικό του αλλά με μοναδικό δυνατό χαρτί του το φαγητό του και τα φρέσκα ψάρια του έχει κερδίσει τις καρδιές των ψαροφάγων! Η παρεϊστικη και φιλική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στο μαγαζί, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές αλλά και τις επιλογές του καταλόγου που καλύπτουν όλα τα γούστα, το έκαναν από την πρώτη στιγμή να ξεχωρίσει!

Η ιδιοκτήτρια, Άννα και η κόρη της, Σύλια, μαγειρεύουν με αγάπη και αυτό, όπως και να το κάνουμε… φαίνεται! Στο μενού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τόσο σε ορεκτικά και σαλάτες όσο και σε κυρίως, στα οποία πρωταγωνιστής φυσικά είναι το φρέσκο ψάρι. Η εντυπωσιακή εμφάνιση των πιάτων σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις το καθιστούν πραγματικά αξεπέραστο!

  • Αναλαμβάνουν και κοινωνικές εκδηλώσεις!
  • Το Ψαροκόκκαλο της Άννας ολόφρεσκο στο σπίτι σας! Δώστε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, για τη γιορτή σας, τα γενέθλια σας ή απλώς για μια οικογενειακή συγκέντρωση και απολαύστε θαλασσινούς μεζέδες από τον αφρό της θάλασσας κατευθείαν στο σπίτι σας!

Βίκτωρος Ουγκώ 10 & Τσακάλωφ, Αμφιάλη, Κερατσίνι

Τηλ: 210-4323010 & 6981-885411

FΒ: Ψαροκοκκαλο Ψαροταβερνα

IN: psarokokkalo_tis_annas