Δοκιμάσαμε πρώτοι το νέο menu του Darling – The bar και σας παρουσιάζουμε τα πιάτα που ξεχωρίσαμε!

Οι γευστικοί προορισμοί στους οποίους μας ταξιδεύει το Darling – The bar, δεν σταματούν ποτέ! Στον γνωστό και πλέον αγαπημένο, χώρο του, στην καρδιά του Πειραιά, θα βρείτε κλασικές αλλά και μοντέρνες συνταγές, που θα σας ταξιδέψουν ευθύς σε νέες γευστικές περιπέτειες με την υπογραφή του chef, Θεοδώση Ασκαρό.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε παπαρδέλες με μοσχαρίσιους κύβους black angus και ντουέτο μανιταριών, με σάλτσα porcini, σολομό σωτέ με σάλτσα Teriyaki ανανά, καπνιστό κότσι από γουρουνάκια γάλακτος με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα μανταρινιού αλλά και το ολόφρεσκο και αφράτο εκμέκ κανταΐφι που είναι αρωματισμένο με μαστίχα Χίου και του οποίου τη γεύση, έχουμε ακόμη στον ουρανίσκο μας! Συνδυάστε το φαγητό σας με ένα μπουκάλι κρασί, ένα cocktail ή με ένα καθαρό straight ποτό.

Για φαγητό με φίλους, lunch break, επαγγελματικό γεύμα – καθημερινά θα δεις δίπλα σου να γευματίζουν στελέχη δικηγορικών και ναυτιλιακών εταιριών- πάρτι γενεθλίων, ποτό με φίλους, date nights, αλλά και ξεφαντώματα ως το πρωί με παλιά αγαπημένα ελληνικά τραγούδια!

Ηρώων Πολυτεχνείου και Δραγάτση 8, Πειραιάς. Τ: 2104101410 FB: Darling – The Bar Instagram: darlingthebar

www.thedarlingbar.gr