Γιορτές χωρίς γλυκά, γίνονται; Μα, όχι βέβαια! Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα μέρος… που στάζει γλύκα! Φυσικά και δεν είναι άλλο από το «Μελιστάλακτο», που γλυκαίνει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας!

Ειδικότητά τους αποτελεί αναμφισβήτητα το mille-feuille, το οποίο παρασκευάζουν εκείνη την ώρα που θα το ζητήσετε στην κλασσική εκδοχή του, στην γαλλική με γέμιση φράουλα αλλά και ως παγωτό, αλλά και το γαλακτομπούρεκο, το οποίο αν δοκιμάσετε έστω και μία φορά, σίγουρα θα θέλετε να ξαναφάτε!

Στο Μελιστάλακτο, αγαπούν αυτό που κάνουν και φροντίζουν πάντα να χρησιμοποιούν ολόφρεσκα και αγνά υλικά, τα οποία σε συνδιασμό με την άψογη τεχνική αλλά και τον επαγγελματισμό τους, καθιστούν τα γλυκά τους, αξεπέραστα!

Υπέροχα cheesecakes, σοκαλατένιες «αμαρτίες», απολαυστικές τούρτες, απλές αλλά και 3D με ζαχαρόπαστα, σιροπιαστά που «κολάζουν», ολόφρεσκες πάστες, τάρτες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δεκάδες ακόμη γλυκίσματα τα οποία μπορείτε να βρείτε και σε εορταστικές συσκευασίες που θα σας ξετρελάνουν, είναι μερικά από τα γλυκίσματα που μπορείτε να βρείτε στο πιο αυθεντικό και προσεγμένο ζαχαροπλαστείο του Πειραιά!


Λεωφόρος Πειραιώς-Αθηνών 67, Καμίνια, Πειραιάς.

Τ: 2104810091 

FB: Μελιστάλακτο Ζαχαροπλαστεία

Instagram: zaxaroplasteiamelistalakto

www.melistalakto.gr