Μιας και το φθινόπωρο είναι εδώ για τα καλά, μπορούμε πλέον να αφήσουμε πίσω μας μπικίνι και παραλίες και να «αμαρτήσουμε» ελεύθερα χωρίς τύψεις, στο λατρεμένο, «Στολίδι»!

Το «Στολίδι» στο Κερατσίνι θυμίζει ρομαντικό παραμύθι από τα παιδικά μας χρόνια και μας μεταφέρει σε άλλες εποχές. Με κύριο χαρακτηριστικό του, τα ολόφρεσκα, καλοψημένα, φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες γλυκά του, έχει μπει για τα καλά στην καρδιά μας.

Με φρέσκια διάθεση αλλά και ανανεωμένο μενού, μιας και το «Στολίδι» έχει εκπληκτικά new entry πιάτα, δεν μπορείς παρά να υποκύψεις σε απογευματινές- και όχι μόνο- «σοκολατιένες» σιέστες, παρέα με φίλους!

Εμείς ήδη δοκιμάσαμε το «Sweet pasta» με λευκή σοκολάτα, oreo,kiss και μπάλα παγωτό τσιχλόφουσκα και «Sweet burger», που δεν είναι άλλο από ένα γλυκό burger γεμισμένο με ότι λογής γλύκισμα (σοκαλάτα, βανίλια, cookies κτλ) τραβάει η όρεξή σας. Και, ναι… Είναι τόσοσοκολατένια και νόστιμα, όσο μπορείτε να φανταστείτε!

Φυσικά τα αφράτα pancakes, οι φρεσκοψημένες βάφλες και ζουμεροί λουκουμάδες εξακολουθούν να αποτελούν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας αφού είναι το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού.

Το Στολίδι με ένα τηλεφώνημα έρχεται στο χώρο σας! Για παραγγελίες καλέστε στο 2114051340

Γκιώνας 2Α, Κερατσίνι. Τ: 2114051340 FB: Στολίδι Καφέ