Ριζότο μανιταριών με λάδι τρούφας

Υλικά

Ριζότο carnaroli 200gr
Μανιτάρι Πορτομπέλο 1τμχ
Μανιτάρι καφέ 5τμχ
Μανιτάρι Simezi 6τμχ
Μανιτάρι πορτσίνι 1τμχ
Λάδι τρούφας 2κσ
Ζωμό λαχανικών 1,5ltr
Φρέσκο κρεμμύδι 2τμχ
Λευκό κρασί 100ml.
Παρμεζάνα τριμμένη 100γρ.
Βούτυρο 60γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε το φρέσκο κρεμμύδι με τα μανιτάρια χοντροκομμένα, ρίχνουμε και το ρύζι και συνεχίζουμε μέχρι να απορροφήσει τα υγρά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και ανακατεύουμε. Βάζουμε τον ζωμό σιγά σιγά μέχρι να τον πιει όλο, ενώ ανακατεύουμε συνέχεια. Βγάζοντας από την φωτιά βάζουμε το λάδι τρούφας, την παρμεζάνα, το βούτυρο και το ανάλογο αλατοπίπερο. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.

Καλή όρεξη!


Αγίου Σπυρίδωνος 3 Πειραιάς Τ: 2104131999
Fb: S.i.L Shakespeare in Love 
Insta: S.i.L_Shakespeare_in_Love
www.shakespeareinlove.gr