ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ

Η Κλινική ΡΕΑ μετά την πρόσφατη απόκτηση της άδειας της Γενικής Κλινικής συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς και να διευρύνει τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες της, καθώς και να εμπλουτίζει το ήδη πλούσιο ιατρικό δυναμικό της, με νέες ειδικότητες.

Η ΡΕΑ επεκτείνεται σε ιατρικούς τομείς και υπηρεσίες δημιουργώντας νέα τμήματα όπως Γαστρεντερολογικό Τμήμα, Ορθοπαιδικό Ιατρείο, Ουρολογικό – Ανδρολογικό Τμήμα, Καρδιολογικό Τμήμα, Κέντρο Μεταβολικής Χειρουργικής & Παχυσαρκίας, Κέντρο Λαπαροσκοπικής Αντιμετώπισης Κηλών, Τμήμα Μελέτης & Θεραπείας Διαταραχών Ύπνου & Ραγχοπαθειών, Γενική Χειρουργική, Ιατρείο Πόνου, Ιατρείο Βελονισμού, Παθολογικό Τμήμα, Πνευμονολογικό Τμήμα, Τμήμα Σεξουαλικής Υγείας καθώς και άλλα νέα τμήματα τα οποία θα επανδρώσουν τα νεοσύστατα εξωτερικά ιατρεία και θα λειτουργήσουν στο άμεσο μέλλον.

Όλα τα τμήματα είναι στελεχωμένα με έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα, συνεχίζει με ανοδική πορεία η λειτουργία της ως μία από τις πλέον σύγχρονες Μαιευτικές Γυναικολογικές Κλινικές της χώρας, δημιουργώντας και σε αυτόν τον τομέα νέες παρεχόμενες υπηρεσίες όπως αυτή της Αισθητικής & Επανορθωτικής Γυναικολογίας αλλά και της Ουρογυναικολο– γίας & Χειρουργικής Πυελικού Εδάφους. Η Μονάδα Γονι– μότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής ΡΕΑ σημειώνει υψηλά ποσοστά επιτυχίας, επιτυγχάνοντας όχι μόνο την εγκυμοσύνη αλλά και την αύξηση των τοκετών.

Η ΡΕΑ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και έχει αναδειχθεί σε μία από τις πλέον αξιόπιστες κλινικές της χώρας αποτελώντας την πλέον σύγχρονη και διεθνών προδιαγραφών Κλινική στην Ελλάδα. Τμήματα που προϋπήρχαν όπως αυτό της Πλαστικής Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής, Τμήμα ΩΡΛ, Τμήμα Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, Αγγειολογικό Τμήμα, Αυτοματοποιημένα Κεντρικά Εργαστήρια, Γυναικολογική Χειρουργική & Ογκολογία συνεχίζουν τη δραστηριότητά τους με απόλυτη επιτυχία.

Η Κλινική είναι πιστοποιημένη από το Διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικών Υπηρεσιών με εξειδίκευση στον Ιατρικό Τουρισμό, TEMOS International, καθώς διαθέτει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την άρτια διαχείριση και εξυπηρέτηση των ασθενών και διεθνών ασθενών. Έχει ενταχθεί στη λίστα με τα Kαλύτερα Nοσοκομεία στον Kόσμο, ενώ έχει λάβει τη διάκριση Preferred Partner Hospital με τη λίστα που εξέδωσε το Διπλωματικό Συμβούλιο, που υπάγεται στον ΟΗΕ. Επιπλέον φέρει την πιστοποίηση από την ΤUV Rheinland, με ISO 9001:2008, για το σύνολο των υπηρεσιών της, με ISO 14001:2004 για την Περιβαλλοντική Διαχείρισή της, καθώς και με HACCP, (ISO 22000:2005) για τις Επισιτιστικές της Υπηρεσίες.

Η Κλινική ΡΕΑ με το αναπτυξιακό της πλάνο επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη και στη διαμόρφωση υψηλών προτύπων ποιότητας για την ιατρική φροντίδα της χώρας και ξεχωρίζει σε επίπεδο εμπειρίας φροντίδας και φιλοξενίας στον κλάδο των ιδιωτικών νοσοκομείων. Παράλληλα, δραστηριοποιείται πάντοτε με κοινωνική ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον.