Αν έχετε σκύλο σίγουρα καταλαβαίνετε τι εννοώ: Δεν είναι απλά ένα κατοικίδιο, είναι μέλος της οικογένειάς σας. Πως λοιπόν θα παντρευτείτε χωρίς να τον έχετε δίπλα σας; Το Pet Pawse μας παρουσιάζει έναν χρήσιμο οδηγό με το τι μπορείτε να κάνετε, αλλά και τι πρέπει να αποφύγετε προκειμένου να περάσετε όμορφα τόσο εσείς, όσο κι εκείνος!

Περιποιηθείτε το

Πριν το μυστήριο ή πριν την φωτογράφηση χαρίστε του ένα χαλαρωτικό μπάνιο με μία extra περιποίηση, ακριβώς όπως θα κάνετε κι εσείς. Θα τον ξεκουράσει, θα απομακρύνει την περιττή τρίχα και θα κάνει το τρίχωμά του να λάμπει!

Προσλάβετε έναν υπεύθυνο για το σκυλάκι σας

Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσετε! Εννοείται ότι δεν θα έχετε χρόνο για να τον προσέχετε αυτή τη μέρα, μιας και θα είστε σίγουρα αρκετά απασχολημένοι. Καλό θα ήταν λοιπόν να ορίσετε έναν φίλο ή συγγενή υπεύθυνο για εκείνον! Αν πάλι αυτό δεν είναι εφικτό, προσλάβετε έναν επαγγελματία. Φροντίστε επίσης για την ξεκούραση του ή την επιστροφή του στο σπίτι μετά τη μεγάλη εμφάνιση. Τέλος καλό θα είναι να έχει μαζί του λιχουδιές για επιβράβευση με σκοπό την καλύτερη συνεργασία του ζωντανού σε όλη την διαδικασία και να δίνεται όποτε κριθεί αναγκαίο.

Ντύσιμο

Αν είναι αρσενικό, θα φορέσει φυσικά κάποιο παπιγιόν ή γραβάτα. Μπορείτε ακόμα να του βάλετε ένα ψηλό καπέλο, έναν χαριτωμένο φιόγκο, ή ακόμα και να τον ντύσετε με σύνθεση λουλουδιών. Σίγουρα θα βρείτε στην αγορά πολλές λύσεις. Αν το συνεννοηθείτε, μπορείτε να κάνετε ειδική παραγγελία στο μαγαζί που θα ράψει το νυφικό σας, στον οργανωτή του γάμου ή στον ανθοπώλη σας. Κλέψτε ιδέες από τις προτάσεις μας για αρσενικά και θηλυκά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, φροντίστε να νιώθει άνετα μέσα σε ότι του φορέσετε! 

Ρόλος

Δώστε τους ένα ρόλο! Μπορούν για παράδειγμα να είναι βοηθοί του κουμπάρου ή της παράνυφου. Μπορούν να φέρουν τις βέρες. Μπορούν απλά να κρατούν μια επιγραφή όπως «η μαμά και ο μπαμπάς μου παντρεύονται». Ακόμα, μια ιδέα είναι να κρατούν ένα καλαθάρι με ροδοπέταλα. Απλώς, φροντίστε να μην τα ταλαιπωρήσετε για πολύ ώρα!

Φωτογράφιση

Μιλήστε στον φωτογράφο σας ώστε να γνωρίζει ότι θα σας συνοδεύσει το ζωάκι σας στην είσοδο της εκκλησίας. Επίσης καλό είναι να ενημερώσετε όλους τους επαγγελματίες ώστε να οργανωθούν όλοι για τον pet-friendly γάμο σας.


Αντ.Θεοχάρη 1-3 & Σαχτούρη, Πειραιάς. T: 2114061973, 6975021235, 

Fb: PAWSE , Insta: pet_pawse