Κλασσικά κι αγαπημένα, εξωτικά και φρουτένια, φτιαγμένα με μυστικά και σπάνια υλικά από επιδέξιους bartenders. Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας σε cocktail, αυτά είναι τα μπαρ της πόλης που πρέπει να έχεις στην ατζέντα σου, γιατί καλοκαίρι ήρθε κι ένα cocktail επιβάλλεται!

Το καλοκαίρι επιβάλλει cocktail στο Estabar

Εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης, μια ανάσα από το Δημαρχείο, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά, συνεχίζεται επιτυχώς ένα σημείο αναφοράς, χρόνων και αναμνήσεων. Το πάλαι ποτέ «Εν Πειραιεί», έδωσε πλέον τη σκυτάλη στο «Estabar, διατηρώντας τις ιστορίες από τους παλιούς και δημιουργώντας νέες. Κυρίως όμως απολαμβάνεις καθαρά ποτά από την εξεζητημένη κάβα του ή cocktail από την πλούσια σε γεύσεις λίστα του, σε ένα μέρος όπου το παλιό δένει αρμονικά με το καινούργιο, άνθρωποι όλων των ηλικιών, των απόψεων, μπορούν και συνυπάρχουν, στο ίδιο μέρος, με το ίδιο χαμόγελο ικανοποίησης στα χείλη.

www.estabar.gr

Δραγάτση 10, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς, Τ. 210 4137384, FB Estabar – En Peiraiei

Casca, the place to be, all day!

Με θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού και τα κότερα της μαρίνας το Casca, υπόσχεται ένα μοναδικό καλοκαίρι στους πιστούς θαμώνες του αλλά και σε όσους το επισκεφθούν με βέβαιη υπόσχεση πως θα… κολλήσουν! Για όσους, ειδικά, αγαπούν το καλό και ποιοτικό ποτό, θα τους κερδίσει αμέσως. Ένας πλούσιος κατάλογος με cocktail, έρχεται να σας βάλει σε διλήμματα για το ποιο να διαλέξετε. Εμείς πάντως, τα προτείνουμε όλα, τόσο για την ποιότητά τους, όσο και για τη γεύση τους. Με συνοδεία, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, τα βράδια σας στην πόλη, θα έχουν άρωμα Casca.

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς.T: 2104180184 FB:Casca

 

Darling the bar: Ανανεωμένη λίστα cocktail, σε περιμένει να τη δοκιμάσεις.

Δοκιμάσαμε πρώτοι τη νέα cocktail list και σας την παρουσιάζουμε! Νέος κατάλογος γεμάτος με δροσερές προτάσεις που εξασφαλίζουν αυτό το ανάλαφρο και φρέσκο συναίσθημα που ταιριάζει γάντι σε καλοκαιρινές μέρες όπως αυτές. Οι νέες δροσερές και αρωματισμένες προτάσεις του Darling – The Bar, διαμορφωμένες για να εκπληρώνουν ένα ευρύ φάσμα επιθυμιών,σας περιμένουν για να σας θυμίσουν αρχικά, το λόγο που αγαπάμε τα cocktails αλλά και το καλοκαίρι!

Ηρ. Πολυτεχνείου & Δραγάτση 8 Πειραιάς, FB: Darling – The Bar, Instagram: Darling – The Bar, T:21 0410 1410


La Luna: καλοκαίρι, θέα, cocktails.

Το καλοκαίρι έφτασε και το πλήρως ανακαινισμένο La Luna σε περιμένει να το ανακαλύψεις! Το all day αγαπημένο στέκι, ανακαινίστηκε και σας προσκαλεί να το ανακαλύψετε! Αν και μεταξύ μας, το La Luna, λίγη διακόσμηση και στυλ χρειάζεται με αυτό το υπέροχο-πραγματικά το ωραιότερο της πόλης- μπαλκόνι με θέα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας! Το μπαλκονάκι αυτό, προδιαθέτει για καλοκαιρινό, δροσερό cocktail από την προσεγμένη και ανανεωμένη λίστα του.

Κουντουριώτου 73, Δραπετσώνα, Πειραιάς.Τ:2104513216 FB: La Luna – See the view Instagram: La Luna – See the view

Skybar με θέα… που κόβει την ανάσα!

Το όνομά του και μόνο, σε προδιαθέτει ότι το συγκεκριμένο bar δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από τη θάλασσα στη Μαρίνα Ζέας και αν απλώσεις τα χέρια σου… αγγίζεις τον ουρανό! Και μιας και αναφερόμαστε στα cocktail… Εδώ οι άνθρωποι είναι μάστερ του είδους! . Εμείς τα λατρέψαμε όλα, χωρίς καμία υπερβολή! Ο κατάλογος διαθέτει περισσότερα από 20 cocktail και έτσι είναι βέβαιο πως θα βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, 210 4515074, FB:SKYbar Marina Zeas

Το Peaky Blinders είναι το πιο εντυπωσιακό bar που έχεις δει!

Βγαλμένο από την εποχή της εργατιάς του Birmingham ήρθε και ξετρέλανε το Πασαλιμάνι! Με μουσικές από Leonard Cohen και David Bowie, αέρα από την εποχή των γκάνγκστερ και των συμμοριών, το Peacky Blindersείναι το bar που πάντα ήθελες να υπάρχει στην πόλη σου. Η cocktail list του, είναι όσο πλούσια υπόσχεται! Καθαρά ποτά, ποιοτικά,ευφάνταστα cocktail και λογικές τιμές είναι τα συστατικά της επιτυχίας του,αυτά που θα σε κάνουν να κολλήσεις!

  • Happy cocktail hour: Καθημερινά 20:00 -23:00

  • Kάθε Κυριακή 1-6 το απόγευμα λαχταριστά brunches παρέα με live Dj Set

Υψηλάντου 174-176, Πειραιάς.Τ: 2104296602 FB: Peaky Blinders Pasalimani Instagram: Peackyblinderscafe

Shakespeare in Love: Υπόσχεται, να είστε in love μαζί του!

Ένας χώρος που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό, καθώς έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει το νέο σας στέκι! Το Shakespeare in Love καθρεφτίζει, την ρομαντική ματιά της Πόπης Γιαννάκη, Χρήστου Παπαγεωργίου, αλλά και την εφευρετικότητα του Πέτρου Δανέζη, που υπογράφει τη λίστα των cocktails η οποία είναι πραγματικά απίθανη. Φαντασία, καθαρά ποτά και πολλά υλικά είναι τα συστατικά για το cocktail που θα σε αφήσει άφωνο. Cocktails, για τον πιο απαιτητικό αλλά και για όσους δεν θέλουν αλκοόλ. Εμάς μας ενθουσίασε και προτείνουμε το Hasta Siempre… Δοκιμάστε και θα μας θυμηθείτε!

Αγίου Σπυρίδωνος 3, Πειραιάς.T: 2104131999 Mob: 6981211611 FB: S.i.L Shakespeare in Love Instagram: S.i.L_Shakespeare_in_Love

Το El Chapo γράφει ιστορία με τα cocktail του!

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τα bars μέχρι σήμερα. Στο El Chapo, οι άνθρωποι το έχουν πάει σε άλλο level. Το όλο concept, εμπνευσμένο από το ίδιο το όνομα του μαγαζιού, που προέρχεται από τον αρχινονό των μεξικανών καρτέλ, Joaquín Guzmán Loera, περιλαμβάνει μια σειρά από χώρους που έχουν διαμορφωθεί σαν κελιά φυλακής και θάλαμοι βασανιστηρίων, σε μία ομολογουμένως πρωτότυπη ιδέα. Όσο για τα cocktails, είναι μάλλον το μεσαίο τους όνομα, αφού mixologists συνθέτουν με έναν μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο για τον καθένα ξεχωριστά το cocktail που του αρέσει και του ταιριάζει. Πείτε, τι γεύσεις προτιμάτε και μπροστά στα μάτια σας, θα δημιουργηθεί ένας συνδυασμός, ποτών, φρούτων, αρωμάτων που θα σας αφήσει άφωνους.

Φίλωνος 95, Πειραιάς.Τ: 2121056559 FB: El Chapo Cocktail Bar Instagram: El Chapo Bar