Quality Coffee & Delicious Food

Brunch κάθε Κυριακή 10:00-15:00

Ακούς Moby και σίγουρα σκέφτεσαι τα μεσημεριανά σου διαλείμματα, ενόσω απολαμβάνεις τον καφέ ή το μεσημεριανό σου, σαν στο σπίτι σου. Όπως κάθε σπίτι όμως, που εξελίσσεται, έτσι και το Moby, μόλις ανανεώθηκε ριζικά και παρουσιάζει μία διαφορετική πτυχή του εαυτού του. Η φιλοσοφία, η φιλική διάθεση και το ασυναγώνιστο προϊόν, παραμένουν ίδια.

Την πλήρη αναδιαμόρφωση του χώρου επιμελήθηκε και αυτήν τη φορά η Μαρία Τουντοπούλου, τοποθετώντας στο εσωτερικό του ένα επιβλητικό κεντρικό bar, που εξυπηρετεί απόλυτα το επιτυχημένο all day concept του.

Γήινες αποχρώσεις και καθαρές γραμμές, φωτεινά χρώματα και homey ατμόσφαιρα συνθέτουν τo Moby σκηνικό, ενώ, πρωταγωνιστής εξακολουθεί να είναι το value for money, μενού του! Πέρα από το αγαπημένο μας burrito, τις φρέσκιες ταλιατέλες και το best seller rib eye, o σεφ, Στέφανος Τάτας, προτείνει χορταστικό chicken burger, λιγκουίνι amatriciana και εξαιρετικά, γλυκόξινα bao buns. Οι απαιτητικοί θα βρουν κυριολεκτικά την υγεία τους… στο νέο “Light & Healthy” κομμάτι του καταλόγου ή ακόμη και στα λαχταριστά πιάτα ημέρας.

Η μανία που ακούει στο όνομα, Brunch!

Το κυριακάτικο brunch στο Moby αποτελεί πια αγαπημένη συνήθεια με συγκλονιστικές γεύσεις και δη σε απόλυτα λογικές τιμές. Δοκίμασε οπωσδήποτε τα croque monsieur και croque madame, τα αβγά ποσέ, όπως και τα εντυπωσιακά, τρίπατα, pancakes!

Ladies & GentsCocktails!

Η λίστα έχει ανανεωθεί πλήρως με αναπάντεχους συνδυασμούς γεύσεων για τους γνώστες του ποτού. Κάθε cocktail έχει το όνομα ενός αγαπημένου ξένου συγκροτήματος, με τον κατάλογο να θυμίζει θήκη από 45άρι βινύλιο!

Lives & Parties!

Το Moby αγαπάει τα lives και τα νέα συγκροτήματα, γι’ αυτό και τα στηρίζει στην πράξη. Κάθε Σάββατο υπάρχει και μία διαφορετική πρόταση για να διασκεδάσεις με την ψυχή σου! Παράλληλα, τις καθημερινές οι DJs εναλλάσσονται, με κοινό ορίζοντα την ποιοτική ξένη μουσική για πολύ… shazamάρισμα!

Μαρίνα Ζέα, Πειραιάς. Τ: 2110123778 FB: Moby All Day Bar Instagram: mobyalldaybar