Τα κακά νέα είναι ότι δεν μπορούμε να πάμε στα αγαπημένα μας street food στέκια, τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να απολαύσουμε (τουλάχιστον) τα αγαπημένα μας πιάτα στο σπίτι βλέποντας τις νέες σειρές στο Netflix! Στρώστε τραπέζι, πιάστε το τηλέφωνο και παραγγείλτε ότι τραβάει η όρεξη σας. Από σουβλάκι και κεμπάπ μέχρι burger και παϊδάκια!

Καλή σας όρεξη!

 

BBC Burger

Λατρεύετε τα burger; Τότε σίγουρα το BBC burger θα γίνει το αγαπημένο σας! Χορταστικά, λαχταριστά, ζουμερά burgers με ένα τηλέφωνο σπίτι σας!Αν πάλι, δεν είστε τόσο του… burger, don’t worry! Στον κατάλογο του θα βρείτε σαλάτες, κρεατικά της ώρας αλλά και μπουρίτος που σίγουρα θα καλύψουν γευστικά ακόμη και τους πιο απαιτητικούς από εσάς!

Delivery:

Αναπαύσεως 90, Κερατσίνι

Τ: 2104634788

Facebook: BBC Burger Barbeque Corner

Instagram: BBC Burger Barbeque Corner

 

 

Αυλή

Δοκιμάστε το μπιφτέκι που είναι από 100% μοσχαρίσιο κιμά και την προβατίνα που επίσης διαθέτει το μαγαζί και είναι φρεσκότατη. Ξεχωρίσαμε επίσης, τη μερίδα γιαουρτλού κεμπάπ, η οποία στάθηκε σωστός παράδεισος για τον ουρανίσκο μας. Όλα όσα θα παραγγείλετε πρέπει τέλος να σας πούμε πως ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή και τα κρέατα ψήνονται επί τόπου στα κάρβουνα. Και όλα αυτά σε μερίδες γενναιόδωρες και ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Απολαύστε τα προϊόντα και στο σπίτι σας με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Delivery 13:00-01:00

 

Βουρνόβα 44, Νίκαια

T: 2104926956

FB: Ψητοπωλείο «Η Αυλή»

 

Ola Shish

Το OΛΑ shish εδώ και τέσσερα χρόνια κάνει τον ουρανίσκο μας να το αναζητά και να μην μπορεί ν’ αντισταθεί στο γνήσιο και πεντανόστιμο κεμπάπ του! Για όσους δεν μπορούν να αντισταθούν σ’ ένα τυλιχτό σουβλάκι, σας προτείνουμε αυτό με μπριζολάκι λαιμού και σας παρακινούμενα να ζητήσετε να σας βάλουν και την χειροποίητη κόκκινη σάλτσα που δίνει άλλες διαστάσεις στο σουβλάκι!

Delivery: 12:00 έως τις 00:30 το βράδυ

Αναπαύσεως 81-83, Κερατσίνι

Τ: 2104624472

Fb: Κεμπαπτζίδικο OLA SHISH

Instagram: anatolitiko_kempaptzidiko.aris

 

Ola Souvla

Προτείνουμε το πασίγνωστο Μοσχαράκι Στάμνας (μοσχαράκι κοκκινιστό στο πήλινο με πατάτες), την χειροποίητη παστουρμαδόπιτα , την μεγάλη και απολαυστική ποικιλία κρεατικών με κάθε λογής κρέας αλλά και το Burger του με μπριζολάκι χοιρινό! Για τα παϊδάκια τα λόγια είναι φτωχά… Ξεκινήστε να στρώνετε τραπέζι!

Delivery: 13:00 – 00:00

Έβρου 22 & Παπαναστασίου, Κερατσίνι.

Τ: 2104613702

Facebook: Olasouvla Χάιδος

Instagram: olasouvlaxaidos

 

Δίπορτο

Στο Δίπορτο, ξαναθυμόμαστε πως είναι το παραδοσιακό σουβλάκι! Όπλα του το χειροποίητο τζατζίκι, η φρέσκια τηγανιτή πατάτα και η μαμαδίστικη σάλτσα ντομάτας που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο! Επίσης στον μικρό αλλά περιεκτικό κατάλογο του θα βρείτε παστουρμαδόπιτα, κολοκυθοκεφτέδες, φλογέρες ενώ όσοι βρίσκεστε σε… δίαιτα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε και πίτα ολικής!

 

Delivery: 14:00 – 00:00

Δημητρακοπούλου 10, Κορυδαλλός

Τ: 2114166866

Fb: Ψητοπωλείο- Το Δίπορτο