Και σαν έρθει το μεσημέρι, τσιπουράκι, κους-κους και μεζεκλίκια «επιβάλλονται»!

Το καφενείο «Ο Θείος», από το όνομα και μόνο μας ξυπνά συναισθήματα και οικειότητα! Λίγο αν αφήσει ελεύθερο το νου, θα ταξιδέψεις σε ζεστές οικογενειακές αγκαλιές και γιορτινά τραπέζια. Θα νιώσεις ευθύς, σα…να τον ξέρεις χρόνια! Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο ιδιοκτήτης του, Άγγελος, αποφάσισε να «μεταφέρει» το στέκι των φοιτητικών του χρόνων, από την  Καλαμάτα, όπου λειτουργούσε με την ίδια χαριτωμένη επωνυμία, στον Κορυδαλλό!

Τι θα μας τρατάρει «Ο Θείος»;

Στον θείο θα πιούμε ελληνικό καφέ στη χόβολη, παρέα με λουκουμάκι. Θα πιούμε σαλέπι ρόφημα, που οι νεότεροι δεν το γνωρίζουμε- σπιτική λεμονάδα, αλλά και τσάι στο μαντέμι!

Δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν γνήσιο, παρείστικο καφενέ, το τσιπουράκι, το κρασάκι, το οινόμελο αλλά και η μελωμένη ρακί! Καθώς όμως αυτά δεν υφίστανται χωρίς την «παρέα» τους, θα τα συντροφεύσουμε με εξαιρετικά σουτζουκάκια, μια χοιρινή τηγανιά αλλά και ντομάτα τριαντάφυλλο με κοπανιστή και κάπαρη!

Για τους γλυκατζήδες ένα υποβρύχιο βανίλιας αλλά και ένας χαλβάς σιμιγδαλένιος θα μας ξυπνήσει μνήμες, ενώ ανάλογα με την έμπνευση της μαγείρισσας θα βουτήξουμε και σε άλλα γλυκά!

  • Αγαπάμε τα live της Τετάρτης με έντεχνα και λαϊκά, a cappella και αυθεντικά, χωρίς μικρόφωνα και φασαριόζικα ηχεία!

Ταξιαρχών 7, Κορυδαλλός. T: 211 4103237

Fb: Theios kafenes

Insta: theioskafenes2019