Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, στη Νοταρά 79-81 στον 3ο όροφο θα βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Κασίμης να δημιουργεί άψογα αποτελέσματα, μέσω της τέχνης που τον έχει καταξιώσει, το make up. Σε έναν νέο και πλήρως ανανεωμένο χώρο, ο Γιάννης διατηρεί το ίδιο μεράκι για το make up και φυσικά ένα άρτια εξοπλισμένο στούντιο διδασκαλίας.

Εκεί λοιπόν, τον συναντήσαμε, για να μας εξηγήσει πως θα πετύχουμε το απόλυτο μακιγιάζ για τις εορταστικές μας εμφανίσεις. Ως ο καλύτερος στο είδος, τον εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια και είμαστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα μας κάνει να λάμψουμε, τραβώντας όλα τα βλέμματα!

Χρησιμοποιείστε τη σωστή βάση. Επειδή όλες θέλουμε το μακιγιάζ μας να έχει διάρκεια πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ρεβεγιόν, δε μένει παρά να διαλέξουμε τη σωστή βάση. Με τη σωστή βάση, θα κρύψουμε τις ατέλειες που πιθανώς να έχει το πρόσωπο μας, το μακιγιάζ μας θα διαρκέσει περισσότερη ώρα και φυσικά το πρόσωπο μας δε θα έχει γυαλάδα ή λιπαρότητα. Σημαντικό είναι να διαλέξουμε αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα μας προκειμένουν ανα αποφύγουμε το υπερβολικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε highlighter. Μπορεί να χρησιμοποιούμε τη βάση για να αποφύγουμε τη γυαλάδα στο πρόσωπό μας, ωστόσο λίγη φωτεινότητα πάντα επιθυμούμε. Άπλωσε το highlighter στα σημεία του προσώπου σου που θέλεις extra λάμψη, πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου. Πιο συγκεκριμένα, μετά το primer και πριν το foundation. Με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα σου λάμπει εκ των έσω, έχοντας μία διακριτική γυαλάδα.

Χρωματιστά eyeliner. Γιατί να μένεις στο κλασσικό μαύρο eyeliner ενώ σταδιακά εμφανίζονται eyeliner σε διάφορα χρώματα που μπορούν να απογειώσουν το βλέμμα σου; Δοκίμασε ένα μπλε ή ένα πράσινο σκούρο με έντονη μάσκαρα κα γήινες σκιές, ώστε να αναδεικνύεται η γραμμή του eyeliner. Θα πειραματιστείς με κάτι διαφορετικό και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις.

Smokey Eyes. Ένα τόσο κλασσικό μακιγιάζ είναι πάντα αγαπημένο, αφού ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες και το αποτέλεσμα δύσκολα σε απογοητεύει. Σκέψου πως πλέον ξεφεύγουμε από το συνηθισμένο smokey με μαύρες ή γκρι αποχρώσεις. Πλεόν οι γήινες αποχρώσεις διεκδικούν επάξια τη θέση τους, στις χρωματικές παλέτες, δημιουργώντας ένα έντονο και ταυτόχρονα σικάτο αποτέλεσμα.

Όχι άλλο κόκκινο κραγιόν! Εξίσου κλασσικό κι αγαπημένο χρώμα, την στιγμή που υπάρχουν τόσες αποχρώσεις. Φέτος στις τάσεις κυριαρχούν τα σκούρα χρώματα όπως το μπορντώ, το μωβ ή ακόμη και το μαύρο για τις πολύ τολμηρές. Για εμφανίσειςπου θα αφήσουν εποχή, δοκίμασε ένα “ήσυχο” μακιγιάζ στα μάτια και έντονο μωβ κραγιόν στα χείλη. Για μεγαλύτερη λάμψη δοκίμασε ένα gloss που θα κάνει τα χείλη λαμπερά, έτοιμα για φίλημα!

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Νοταρά 79-81, Πειραιάς, Τ: 2110129062, F/B: The Make-up School by Yiannis Kasimis, Instagram: yianniskasimis, Youtube Channel: Yiannis Kasimis

www.makeupschool.gr