Ο Στάθης Δρογώσης μοιράζεται ένα τρυφερό ντουέτο του με την κόρη του. Το «Carrousel» στριφογυρνάει και μαζί με την αγάπη που όλο έρχεται και πάει, μας φέρνει και το καινούργιο τραγούδι του Στάθη Δρογώση.

Μαζί με την κόρη του Ανδριάνα τραγουδούν για την παιδική μας ηλικία, για τα λούνα παρκ, για τα μπαλόνια που μας έφυγαν από τα χέρια και ανέβηκαν στα αστέρια για τα μήλα σε ξυλάκι, για τις καραμέλες τσάρλεστον και μας καλούν όλους να επιστέψουμε εκεί στα παιδικά καρουζέλ που στριφογυρίζουν όπως η ζωή μας.

Και σε κάθε στροφή τρομάζουμε αλλά τα καταφέρνουμε έχοντας τους αγαπημένους μας δίπλα μας. Και σε κάθε στροφή βρίσκουμε και άλλους.

Το «Carrousel» μιλάει για την αγάπη που όλο έρχεται και πάει και ορίζει τη ζωή μας: «Στο καρουζέλ, στο καρουζέλ να πάμε όλοι / Να ταξιδέψουμε στου λούνα παρκ την πόλη / Στο καρουζέλ Στο καρουζέλ να μας γυρνάει / Σαν την αγάπη που όλο έρχεται και πάει»

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Στάθης Δρογώσης ενώ οι στίχοι ανήκουν στη νέα στιχουργό Μαρίτα Αλημίση.

Το «Carrousel» είναι ο προπομπός του νέου δίσκου που ετοιμάζει ο τραγουδοποιός, ένα άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τη Minos EMI / Universal.