Ο Πασχάλης επανεμφανίζεται δισκογραφικά με το νέο τραγούδι «Ή Εσύ Ή Εγώ».

Η καριέρα του ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία με το συγκρότημα των Olympians, ενώ αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα.

Συνθέτης και στιχουργός πολλών επιτυχιών, ο Πασχάλης έφερε την επανάσταση στη μοντέρνα ελληνική μουσική καθώς για πρώτη φορά τραγουδήθηκαν ελληνικοί στίχοι σε ποπ τραγούδι. Η απλότητα και η ανεπιτήδευτη ερμηνεία του Πασχάλη, έβαλε τις βάσεις για την εξέλιξη των ελληνικών στίχων στην ποπ και αργότερα στη ροκ μουσική.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του live album, ο Πασχάλης επιστρέφει με δυναμική μπαλάντα και καταθέτει μια εξαιρετική ερμηνεία που πρέπει να ακούσετε.

Οι στίχοι του τραγουδιού «Ή Εσύ Ή Εγώ» ανήκουν στον ίδιο τον Πασχάλη ενώ τη μουσική υπογράφει η κόρη του, Ζηνοβία Αρβανιτίδη.

Πατέρας και κόρη ξανασμίγουν καλλιτεχνικά μετά από πολλά χρόνια με αφορμή ένα τραγούδι εμπνευσμένο από την ίδια τη ζωή και τις σχέσεις των ζευγαριών εν καιρώ πανδημίας και όχι μόνο.

Ένα «ντουέτο» αυτή τη φορά σε διαφορετικούς ρόλους, με τον Πασχάλη ως τραγουδιστή – στιχουργό και τη Ζηνοβία ως συνθέτη / ενορχηστρωτή που κάνει μια ξεχωριστή πρόταση στην καλή ελληνική ποπ μουσική.

Το single «Ή Εσύ Ή Εγώ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.