Πιστέψατε πως δε θα τηρούσαν την υπόσχεσή τους; Λάθος κάνατε! Ο Μίμης κι η Άννα επέστρεψαν πιο ανανεωμένοι, πιο δημιουργικοί και φυσικά με μεγαλύτερη τάξη.

Σε μία μονοκατοικία του 1920 στον Κορυδαλλό, στεγάζεται πλέον η αγαπημένη μας «συμμορία», με το ίδιο πάντα μεράκι, την ίδια αγάπη, κρασάκι και φυσικά εξαιρετικό φαγητό! Ένας χώρος ολοκαίνουργιος, που θυμίζει τάξη σχολείου, με αυλή και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους μικρούς μας φίλους, στον οποίο δίνουμε ραντεβού από νωρίς το μεσημέρι μετά τη δουλειάγια κουβεντούλα, κρασάκι και φυσικά το καλύτερο φαγητό.

Όλα όσα θα στροβιλίσουν στον ουρανίσκο σας, είναι άκρως επιμελημένα από τον δημιουργικό Μίμη, με την καθοδήγηση και τις συμβουλές της συζύγου του, Άννα! Συγκεκριμένα η σαλάτα του χωριού και το κοκό του Μίμη- είναι φιλέτο κοτόπουλο σε φωλιά κανταϊφι- θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας.

Από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, όταν χτυπάει το κουδούνι θα πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες και παρούσες και η κάθε μέρα θα γεμίζει με γέλια, όμορφες στιγμές και φυσικά με την καλύτερη παρέα. Η ζωντανή μουσική εννοείται. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, οι μουσικοί ξεκινούν το πρόγραμμά τους το βράδυ, ενώ τις Κυριακές το live μας κρατάει συντροφιά από το μεσημέρι. Σημειώστε πως Δευτέρα-Τρίτη κάνουμε κοπάνα, για να προλάβουμε να διαβάσουμε ντε!

Ασκληπιού 34, Κορυδαλλός, Τ: 2130144642 FB: Ο Μίμης και η Άννα Instagram:o_mimis_kai_i_anna