Ένας χώρος διαδραστικής απασχόλησης άνοιξε στον Πειραιά τον Φεβρουάριο του 2018. Υπόσχεται να προσφέρει στα παιδιά δημιουργικές ώρες που συνδυάζουν το παιχνίδι με την ψυχαγωγία.
Η Ονειροχώρα προσφέρει ποικιλία δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους σε ένα χώρο δυο επιπέδων. Διαφέρει από τους κλασικούς παιδότοπους αφού στο πρώτο επίπεδο υπάρχει μία μεγάλη παιχνιδοκατασκευή με μπασκέτα, αναρρίχηση, κούνια τσουλήθρα, τραμπολίνο και baby park. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν επιτραπέζια παιχνίδια, lego, playmobil, puzzle, ποδοσφαιράκι, ping pong, playstation, παραμύθια. Αυτό που την ξεχωρίζει από τους άλλους παιδότοπους, είναι το στοιχείο της διάδρασης.
Οι δύο παιδαγωγοί, Χρυσάνθη Ποταμιάνου και Μαρίνα Φαρμακοπούλου, συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες των παιδιών, αλληλεπιδρώντας μαζί τους. Αναλαμβάνουν στο χώρο παιδικά party και εκδηλώσεις, έχουν την ευθύνη της φύλαξης των παιδιών σε συνδυασμό με τη δημιουργική τους απασχόληση. Επίσης, οργανώνουν καλοκαιρινά και χειμερινά camp με θεματικές εβδομάδες, χαρίζοντας απλόχερα την πολυετή εμπειρία τους στον χώρο της εκπαίδευσης και το χαμόγελό τους!
Για τους γονείς, η Ονειροχώρα με την ονειρική της θέα στο Σαρωνικό κόλπο, προσφέρει στο χώρο της καφετέριάς της, χαλάρωση και ηρεμία!
Ήβης 14, Πειραιάς. Τ:2111113289, F: Ονειροχώρα του Πειραιά