Μöte σημαίνει συνάντηση στα σκανδιναβικά. Και αυτό ακριβώς είναι το νέο coffeeshop στη Σωτήρος Διός. Ένα σημείο που θα συναντηθείς με φίλους, συναργάτες ή τον αγαπημένο σου το πρωί, το μεσημέρι ή το απογευματάκι για τον καφέ σου. Και όταν λέμε καφέ, εννοούμε καφέ έτσι όπως πρέπει αυτός να είναι. Εκλεπτισμένος και μοναδικός! Κι αυτό γιατί οι κόκκοι του καφέ επιλέγονται προσεκτικά και φρεσκοκαβουρδίζονται από τον Στέφανο Δωματιώτη, που με την εταιρεία του, Create, στήνουν coffeeprojects και concepts σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πιάσε θέση σε ένα από τα ξύλινα τραπεζάκια που θα βρεις στον εσωτερικό ψηλοτάβανο χώρο μοναδικής αισθητικής και ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες καφέ! Επέλεξε στο φλιτζάνι σου espresso, Umusazi από Rwanda με προσεγμένες οξύτητες ή έναν El Carmens flat white, όπου ο καφές με το γάλα έχουν υπέροχη ισοροπία και βελούδινη υφή. Αν πάλι αγαπάς τον φίλτρου, σου εγγυώμαστε πως θα λατρέψεις τον αρωματικό Kiangoi. 

Φυσικά, μαζί με τον καφέ μην παραλείψεις να απολαύσεις ένα από τα μοναδικά snacks που θα βρεις στη βιτρίνα του όπως το αφράτο και ολόφρεσκο carrot cake, με πλούσια αέρινη κρέμα, το κρουασάν βουτύρου που έρχεται κάθε πρωί από τον εμβληματικό φούρνο του Κουκακίου Ρίζος Ελαία αλλά το lemon & poppy seeds cookies ή το panettone για να μείνεις μέσα στο πνεύμα των ημερών!

Σωτήρος Διός 30 και Πραξιτέλους 154, Πειραιάς.

Facebook: MÖTE

Instagram: mote.coffee

www.mote.gr