Στον Πειραιά ξέρουν να τρώνε καλά κι αυτό είναι κανόνας. Κι αν έχεις αμφιβολία για το αν ο Πειραιάς ξέρει να ταϊζει καλά τους κατοίκους του (κι όχι μόνο αυτούς), τότε θα σε πείσει μία γευστική βόλτα στο Κουτούκι τα 5φ! Εκεί οι μεζέδες έρχονται ολόφρεσκοι, το κρασί ρέει άφθονο και τα πιάτα μυρίζουν παράδοση!

Σε ένα χώρο που θυμίζει παραδοσιακή αυλή παλιού αρχοντικού, με παλιές εφημερίδες, με τις γλάστρες κι ένα παλιό ποδήλατο να στέκει στη γωνία, μεταφερόμαστε σε άλλες εποχές. O Αντώνης και η ομάδα του, τα τελευταία 5 χρόνια έχουν δώσει άλλο νόημα στη διασκέδασή μας φροντίζοντας τα πάντα με λεπτομέρεια.

Οι λιχουδιές που βγαίνουν από την κουζίνα εκτός του ότι είναι χειροποίητες, είναι καλομαγειρεμένες και φυσικά νοστιμότατες, με το κοκορέτσι που φτιάχνουν οι ίδιοι να είναι πρώτο στις προτιμήσεις μας. Φυσικά Το χειροποίητο μπιφτεκάκι από την άλλη, ταιριάζει απόλυτα με το κρασάκι -αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε πως κάθε Παρασκεύη, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι η ορχήστρα μας μεταφέρει στις εποχές που γεννήθηκε το λαϊκό τραγούδι. Συστήνεται να κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας, για να μη βρεθείτε εκτός!

Αραχώβης 21, Καμίνια,
Πειραιάς. Τ: 21 0481 8470, F/B: Κουτουκι τα 5φ, Instagram: Koutouki ta 5F