Κοριτσάκι σώθηκε από απαγωγή χάρη στο κόλπο που της έμαθε η μαμά της. Και όμως, αυτό το κόλπο έσωσε τη ζωή ενός παιδιού! Το περιστατικό συνέβη πριν κάποια χρόνια στην Αριζόνα της Αμερικής. Τότε είχε αναστατώσει όλη την περιοχή σύμφωνα με το gma.com. Αλλά δεν ξεχάστηκε ποτέ, λόγω της απάντησης της μικρής στον πιθανό απαγωγέα της.

Artur Aldyrkhanov on Unsplash

Το περιστατικό
Η 10χρονη περπατούσε με μια φίλη της κοντά σε ένα πάρκο λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της. Ήταν περίπου 4 το μεσημέρι. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα άσπρο SUV που σταμάτησε ακριβώς δίπλα τους. Τότε ο άντρας μέσα από το αμάξι φώναξε την μικρή και της είπε να μπει στο αμάξι. Της είπε ότι τα αδέρφια της είχαν ένα σοβαρό ατύχημα και ήρθε να την πάρει για την πάει κοντά τους.

Είναι πολύ συνηθισμένο να χρησιμοποιούν αγαπημένα πρόσωπα του θύματος για να τους πανικοβάλλουν και να μην έχουν καθαρή σκέψη. Σε αυτό ήλπιζε και αυτός ο άντρας. Όμως δεν ήξερε ότι η μικρή είχε… «κόλπο»!

Το κόλπο που έσωσε τη ζωή κοριτσιού
Το κορίτσι τότε ζήτησε από τον άντρα να της πει τη μυστική συνθηματική λέξη για να τον ακολουθήσει. Ο άντρας μόλις το άκουσε έγινε καπνός, έφυγε με ταχύτητα και δεν ξαναγύρισε στην περιοχή.

Το κόλπο, της το έμαθε η μαμά της μερικούς μήνες πριν. Αν ο ξένος δεν ξέρει τη μυστική συνθηματική λέξη, τότε σίγουρα δεν ανήκει στο περιβάλλον της οικογένειας. Και το πιθανότερο είναι να είναι κίνδυνος! Ένα απλό κόλπο σε συνδυασμό με την ψυχραιμία του κοριτσιού αποδείχθηκε σωτήριο. Και μάλλον έσωσε και τη ζωή του!

Πηγή: e-mama.gr