Στην οδό Αριστοτέλους 70, άνοιξε το νέο διαμαντάκι του Πειραιώτικου γαστρονομικού χάρτη. Ο Κιμπάρης είναι αποτέλεσμα μιας δυνατής φιλίας των ιδιοκτητών του, του Θοδωρή και του Χρήστου. Με πολύ τρέλα, όρεξη και μεράκι μας συστήνουν το νέο στέκι κάθε καλοφαγά! Ένας χώρος με μοντέρνες αλλά και vintage πινελιές μας φιλοξενεί τις βραδιές που θέλουμε να το ρίξουμε… έξω!

Η αυλή του για αρχή μας αγκάλιασε αλλά οι γεύσεις των πιάτων του, αιχμαλώτισαν ευχάριστα τον ουρανίσκο μας! Μπύρες και κρασί έδιναν πάντα το παρόν στο τραπέζι μας ευφραίνοντας την ατμόσφαιρα και την διάθεση μας! Η ελληνική κουζίνα και παράδοση είναι αποτυπωμένη πάνω στα πιάτα του ενώ τα εκλεκτά κρέατα αποτελούν τον βασιλιά στις συνταγές του. Must to order το χοιρινό κομματιαστό με σάλτσα κανέλας και γιαούρτι, η τηγανιά κοτόπουλο με πιπεριές, σουσάμι και σάλτσα πορτοκαλιού αλλά και η σπαλομπριζόλα με γαρνιτούρα πατάτες με φλούδα (οι αγαπημένες μας!)!

Φυσικά μετά το αλμυρό ένα από τα χειροποίητα γλυκά του είναι αναγκαίο για να κλείσει όμορφα η βραδιά μας. Ραβανί ή σοκολατόπιτα, και τα δύο εξίσου πεντανόστιμα!

Κάθε Δευτέρα κλειστά
Καθημερινά από τις 18:30 ανοιχτά και Κυριακές από το μεσημέρι.

Αριστοτέλους 70
Πειραιάς-Δραπετσώνα
Τ: 21 1414 9426
Fb: Kimparis Fagopoteion
Insta: kimparis_fagopoteion