Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και αναμφίβολα το βασικό συστατικό ενός όμορφου προσώπου. Πόσες φορές δεν έχουμε νιώσει το πρόσωπό μας θαμπό και με κουρασμένη όψη; Ο σύμμαχός μας λοιπόν, στο να μην ξαναδείτε ποτέ αυτά τα σημάδια στο δικό σας πρόσωπο, σύμφωνα με την ειδικό, Κωνσταντίνα Γιώτη, ακούει στο όνομα «καθαρισμός προσώπου»! Προσοχή! Ένας απλός καθαρισμός, μπορεί να γίνει από εμάς τις ίδιες. Όταν όμως, μιλάμε για βαθύ καθαρισμό είναι πολύ σημαντικό να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό, καθώς και να επιλέξουμε ένα χώρο όπου τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και γίνεται η απαραίτητη αποστείρωση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται.

Steps

  1. Αρχικά γίνεται ένα καλό ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα και lotion που απαλύνουν και αναζωογονούν το δέρμα.
  2. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε το κατάλληλο για την επιδερμίδα peeling scrub.
  3. Στο τρίτο στάδιο διοχετεύεται ένας συνδυασμός ζεστού ατμού και όζοντος στο πρόσωπο. Επιτυγχάνεται η αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας, η βελτίωση του κυτταρικού μεταβολισμού και μαλακώνοντας την κεράτινη στιβάδα διευκολύνουμε την αφαίρεση κάθε δερματικής βλάβης ( μαύρα στίγματα – ανοιχτοί φαγέσωρες, άσπρα στίγματα κλειστοί φαγέσωρες, κέχρια κ.ά. ). Το όζον και το ενεργό οξυγόνο που παράγεται κατά την αποσύνθεσή του, καταστρέφει οργανικές ύλες και βακτήρια.
  4. Στο τελικό στάδιο τοποθετείται στην περιοχή μία μάσκα αντισηπτική και καταπραϋντική. Αφήνει το δέρμα καθαρό, σφριγηλό και αναζωογονημένο.
  5. Τέλος, βάζουμε μια επουλωτική ή καταπραϋντική κρέμα ημέρας και αντηλιακή.

 

Συνιστάται για την ίδια μέρα να αποφευχθεί το νερό και η έκθεση στον ήλιο ενώ πρέπει να γίνεται μετά το καλοκαίρι, αφού ο ήλιος σταδιακά φράζει τους πόρους.

Σωτήρος & Καραΐσκου 129, Πειραιάς. T: 2104127734 FB: Icon Beauty- The Art of Beauty Instagram: Iconbeauty_