Γνωρίζοντας πως η οικονομική κατάσταση πολλών είναι εύθραυστη, οι αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στο σπίτι ενόψει εορτών μπορούν να είναι σε μικρότερο βαθμό, με τα ίδια όμως αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, διαλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία και τα υπόλοιπα αφήστε σε αυτούς που ξέρουν.

Τι θέλω να πω με αυτό; Βρίσκετε ποια είναι η αγαπημένη φωτογραφία σας, που θα απεικονίζει είτε κάποιο τοπίο, είτε το σύντροφό σας, είτε φίλους και θα σας τη φτιάξουν σε καμβά ώστε να την τοποθετήσετε στο χώρο σας. Κάθε δύσκολη ημέρα από τη δουλειά γυρνώντας σπίτι θα βλέπετε την αγαπημένη σας εικόνα και αμέσως όλα θα μοιάζουν καλύτερα.

Στο Vip Art, λοιπόν έχουν πάθος για τη φωτογραφία και βρίσκουν διαρκώς τρόπους να επεκτείνουν τη δημιουργικότητά τους και να μας χαρίσουν το απόλυτο αποτέλεσμα!

Το καλύτερο είναι πως δε χρειάζεται να πληρώσετε μία περιουσία για να αποκτήσετε την ταπετσαρία, ή τη σύνθεση που θέλετε. Οι φωτογραφίες που επιλέγετε μπορούν επίσης να τυπωθούν σε μπλούζες, κούμπες ή mouse pad και μπορούν φυσικά να προσαρμοστούν ανάλογα την περίσταση. Γενέθλια, bachelor, επέτειο για να μείνουν οι φωτογραφίες της αγαπημένης σας στιγμής πάντα κοντά σας.

Υ.Γ.: SOS για τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές που ισχύουν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου!

Ζήνωνος 49, Περιστέρι, Τ: 2105716509 – 2105763390, F/B: vipart.gr, Instagram: vipart_gr

Email: info@vipart.grhttps://vipart.gr/