Αθηνά Τσαμαδού Ιδιοκτήτρια Teleservice Group

Συνέντευξη στη Λιάνα Μπουκουβάλα

Πως προέκυψε η ιδέα για την Teleservice group και ποιος ο στόχος της;

Υπήρξα για πολλά χρόνια γραμματεύς διευθύνσεως μεγάλων εταιριών έτσι έμαθα τις ανάγκες του κάθε  επιχειρηματία. Οι ανάγκες είναι χρόνος και χρήμα έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω κάτι (γιατί είμαστε η αρχαιότερη τηλεγραμματεία στην Ελλάδα) που έστω και από απόσταση – μέσω τηλεφώνου – να παρέχει στους πελάτες μας χρόνο και χρήμα.

Τι την κάνει να διαφέρει από τις αντίστοιχες εταιρείες της αγοράς;

Όπως σας είπα είμαστε η αρχαιότερη τηλεγραμματεία από το 2005 στην Ελλάδα. Άρα όλα τα άλλα είναι αντιγραφές δικές μας. Η μεγάλη μας διαφορά είναι η εμπειρία και το ενδιαφέρον για τους πελάτες μας καθώς και για τους πελάτες τους. Επίσης, κάτι που πια πρέπει να αναφέρουμε στην εποχή που ζούμε είναι και οι χαμηλές μας τιμές χωρίς αυτό να αναιρεί την ποιότητα μας.

Σε ποιους επαγγελματίες απευθύνεται;

Σε όλους που έχουν βασικό εργαλείο το τηλέφωνο . Σαφώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη στα ιατρεία, γι΄ αυτό και οι περισσότεροι πελάτες μας είναι ιατροί. Από κει και πέρα έχουμε πελάτες μεσίτες, δικηγόρους, εταιρίες διαφόρων ειδικοτήτων π.χ. οργάνωσης εκδηλώσεων, κατασκευαστικές.

Ποια τα οφέλη ενός επαγγελματία από την τηλεγραμματεία;

Ο κάθε  επαγγελματίας μπορεί κατ’ αρχήν να εργάζεται απερίσπαστος με την βεβαιότητα ότι έχει αφήσει την δουλειά του σε καλά χέρια διότι εμείς έχουμε όφελος να έχει δουλειά ο πελάτης μας  γι’ αυτό έχουμε πελάτες ίδιους 13 χρόνια χωρίς ποτέ να μας έχουν δει.

Επίσης μειώνουν τα  λειτουργικά τους έξοδα. Οι πελάτες μας κερδίζουν πολύ περισσότερα χρήματα διότι δεν χάνουν καμία κλήση, υποδεχόμαστε τις κλήσεις τους, απαντάμε με την επωνυμία τους και διαχειριζόμαστε τις κλήσεις  ή τα ραντεβού τους με απόλυτο ενδιαφέρον. Άρα έχουν ένα οργανωμένο ιατρείο – γραφείο που έχει πάντα δουλειά άρα και χρήματα.

Τι απαντάτε σε εκείνους που μπορεί να αμφισβητήσουν την αποτελεσματικότητα της γραμματεία εξ αποστάσεως;

Να Μας  Δοκιμάσουν !

Εκτός από τη τηλεγραμματεία τι άλλες υπηρεσίες παρέχετε;

Στην teleservicegroup εντάσσεται και η teleorders  που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί  μικρά e – shops που αναγκάζονται να είναι όλη  μέρα μπροστά στο τηλέφωνο προκειμένου  να δεχτεί μια παραγγελία. Εμείς με ένα πολύ μικρό κόστος εξυπηρετούμε με αμέριστο ενδιαφέρον.

 

Ποια τα ωράρια που εξυπηρετεί η εταιρεία;

Καθημερινά από τις 09:00 ως τις 22:00 και Σαββατοκύριακα.

Με τα κόστη τι γίνεται; Υπάρχουν πακέτα προσφορών;

Τα κόστη είναι πολύ χαμηλά και είναι διαμορφώνονται ανάλογα με τις κλήσεις του κάθε πελάτη. Ενδεικτικά υπάρχει τιμοκατάλογος για ιατρούς στο site του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ευελπιστούμε σε λίγο καιρό να έχουμε συνεργασία με τον ιατρικό σύλλογο του Πειραιά, διότι θα ανοίξουμε υποκατάστημα. Προσφορές αυτή την εποχή υπάρχουν, όπως μία εβδομάδα δοκιμής για να γνωρίσουν την υπηρεσία μας και επίσης ειδικές τιμές σε ζευγάρια ιατρών. Μία ακόμη που θα σας πω τώρα είναι… 20% έκπτωση σε όλους τους αναγνώστες του Sugar Free Press, αρκεί μόνο να μας το αναφέρουν!