Mετά τo ρεβεγιόν, τα πάρτι και τις μεταμεσονύχτιες βόλτες στην πόλη είσαι σίγουρος πως θες να επιστρέψεις σπίτι;

Αν θες να ξεκινήσεις δυναμικά το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς μια επίσκεψη στη Lollobrigida θα είναι πολλά υποσχόμενη! Με non stop Food η ομάδα της Lollobrigida ετοιμάζει τον πιο γευστικά εντυπωσιακό brunch buffet της χρονιάς!

Από τις 4:30 τα ξημερώματα μέχρι αργά το μεσημέρι λοιπόν, το πρώτο brunch της χρονιάς σε περιμένει να το απολαύσεις! Στο μπουφέ θα ανακαλύψεις μεγάλη ποικιλία από πρωινά, ενώ στην τιμή θα συμπεριλαμβάνεται και ο καφές ή ο χυμός που θα επιλέξεις.
Πηγές από το μαγαζί, μας εκμυστηρεύτηκαν, ότι στον πρωτοχρονιάτικο μπουφέ θα υπάρχει και γλυκό έκπληξη που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει και δεν θα αντέξουμε να μην το φωτογραφίσουμε πριν το γευτούμε!

Ας μην ξεχνάμε πως… η Lollobrigida έχει εξειδίκευση στα πρωινά και το brunch αλλά και στην αυθεντική ιταλική κουζίνα!

Οι σεφ Κυριάκος Μοιραλιώτης, Διονύσης Σαρακίνης και Νίκος Κωνσταντάτος δημιούργησαν και προτείνουν comfort food brunch μπουφέ με φίνες αυθεντικές ιταλικές πρώτες ύλες, με μια διαφορετική προσέγγιση αλλά πάντα με σεβασμό στην ιταλική κουλτούρα.

Ακτή Κουμουνδούρου 62, Πειραιάς. Τ: 694 065 0511 Fb: Lollobrigida Italian All Day Experience Instagram: lollobrigida.italianexperience