Λιγότερο από μια εβδομάδα αφότου έκανε μικρά teasers στο Instagram ενός project «μεγαλύτερο από οτιδήποτε έχει κάνει ποτέ», η τραγουδίστρια του «Good as Hell» ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Yitty, της νέας της σειράς ρούχων «χωρίς ντροπή, που πYiροκαλούν χαμόγελο – σχεδιασμένα για όλους τους σωματότυπους» με την υποστήριξη των Fabletics της Kate Hudson.

Στις 12 Απριλίου, οι θαυμαστές θα μπορούν να αγοράσουν τις τρεις πρώτες συλλογές Yitty: Nearly Naked, μια σειρά από light εσώρουχα χωρίς ραφές και τα Mesh Me και Major Label, που περιλαμβάνει ξεχωριστά ρούχα, όπως κολάν και φούτερ, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Το εύρος μεγεθών που περιλαμβάνει περιλαμβάνει από 6X έως XS – και είναι τέλειο που πρόσεξε ακόμη κι αυτό – η μέτρηση να ξεκινά από τα μεγαλύτερα μεγέθη και να μικραίνει.

«Αντί να σκεφτόμαστε το μέγεθος με αυτόν τον γραμμικό τρόπο, το σκεφτόμαστε σε ένα φάσμα όπου περιλαμβάνονται όλοι. Το μέγεθος του καθενός είναι ακριβώς το μέγεθός του. Δεν είναι μεγάλο δεν είναι μικρό. Είναι αυτό που είναι!», είπε η Lizzo! 

Οι φαν ενθουσιάστηκαν και ξεκίνησαν τις προπαραγγελίες…