Την έχουμε γνωρίσει μέσα από τα τραγούδια της και την έχουμε αγαπήσει επίσης μέσα από αυτά. Έχουμε κλάψει, έχουμε ερωτευτεί, έχουμε χαμογελάσει με τους στίχους της και κάπου κάπου τα σιγοτραγουδάμε. Έχει μία μαγεία στη φωνή της που καθηλώνει, διαφέρει από πολλούς καλλιτέχνες κι αυτό είναι το όπλο της. Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μία.

Μετά την άκρως επιτυχημένη πανευρωπαϊκή περιοδεία και τις συναυλίες της στην Λατινική Αμερική, συνεχίζει το μουσικό ταξίδι της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά σε μία μοναδική συναυλία, με την οποία θα κλείσει τη φετινή της καλοκαιρινή περιοδεία.

Έχοντας στις αποσκευές της το νέο της άλμπουμ «Ξημερώνει Κυριακή» με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, θα βρεθεί κοντά στον κόσμο που την αγαπά και μαζί θα τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια από την πολύχρονη πορεία της αλλά και τραγούδια – σταθμούς σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών. Δίνουμε όλοι ραντεβού στο Βεάκειο Θέατρο, για να ταξιδέψουμε μαζί στο χθες και στο σήμερα.