Η αντίστροφη μέτρηση για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων έχει ξεκινήσει, με τα μικρά εμπορικά καταστήματα, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, να αναμένεται να έχουν πολύ δουλειά μόλις ανοίξουν!

Ήδη, υπάρχουν μεγάλες λίστες αναμονής και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Εσείς κλείσατε το ραντεβού σας; Παρακάτω θα δείτε μερικές απο τις top επιχειρήσεις του Πειραιά, στις οποίες και σας προτείνουμε να καλέσετε, άμεσα για να εξασφαλίσετε και εσείς το πολυπόθητο ραντεβού!

Chic Shock 

Με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, ο hairstylist και manager του Chic Shock, Μάνος Πολυχρονίδης, σας περιμένει προκειμένου να αποφασίσετε μαζί, τι αέρα ανανέωσης θα δώσετε στα μαλλιά σας! Είτε μιλάμε για μία απλή θεραπεία και κούρεμα είτε μιλάμε για αλλαγή χρώματος και ριζική αλλαγή, στο Chic Shock θα απολαύσεις στο έπακρον τη πολυτέλεια και την χαλάρωση που δικαιούσαι μετά από τόσες μέρες άγχους, πίεσης και εγκλεισμού!

Πλατεία Σερφιώτου 11, Πειραιάς. T: 2104286555-6

Voila nails & lashes

Καλωσορίζοντας σας πάντα με χαμόγελο και ζεστό καφεδάκι, θα αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων αισθητικών, με προσέγγιση εξατομικευμένη για κάθε ανάγκη σας, θα απολαύσετε όποια υπηρεσία ομορφιάς χρειάζεστε. Μανικιούρ, πεντικιούρ, extension βλεφαρίδων, microblading φρυδιών είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουν, σε προσιτές τιμές, με ποιοτικά υλικά και κανόνες υγιεινής. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και κάντε την καθημερινότητα σας πιο όμορφη με τις καλύτερες υπηρεσίες ομορφιάς!

Κολοκοτρώνη 79, Πειραιάς. T: 210-4170213

Δερμογνωσία – Αισθητική Κοσμητολογία

Το άγχος και το στρες αντικατοπρίζεται στο απόλυτο στο πρόσωπό μας και αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι στο κοσμετολογικό κέντρο Δερμογνωσία, δεν θα φροντίσουν απλά να σας κάνουν έναν καθαρισμό για να ανανεωθείτε. Εδώ η Κωνσταντίνα Σκλημποσίου και η ομάδα της, θα σας φροντίσουν να σας ενημερώσουν λεπτομερώς για το τι χρειάζεστε και τι όχι, θα σας προτείνουν προϊόντα ειδικά για την περίπτωσή σας καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν προτεραιότητά τους είναι η ενημέρωση του κοινού. Για το λόγο αυτό άλλωστε, έχουν οργανώσει προσεκτικά το Τμήμα Καλλυντικών, Δερμοκαλλυντικών και Συμβουλευτικής Κοσμετολογίας, το οποίο ενημερώνεται και εξελίσσεται συνεχώς, σε ότι αφορά τη φροντίδα του δέρματος του πελάτη στο κέντρο αλλά και έπειτα, στο σπίτι του.

Τσαμαδού 43, Πειραιάς. Τ: 2104172334

Dermaesthete

Ένας καλαίσθητος και χαλαρωτικός χώρος, στην καρδιά του Πειραιά, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει υψηλής ποιότητας, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας. Είναι πλήρως εξοπλισμένος με τα πλέον σύγχρονα, ασφαλή και αποτελεσματικά μηχανήματα παγκοσμίως εγκεκριμένα από τους Οργανισμούς FDA & CE! O golden standard εξοπλισμός σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της Άρτεμις Πινακουλάκη – Λεούση και της Τάνιας Λεούση, η εγγύηση για ασφαλή, άμεσα ορατά θεραπευτικά αποτελέσματα, είναι σίγουρη.

Υψηλάντου 154 Β ισόγειο, Πειραιάς. Τ: 2104227581