Τι ζώδιο είναι το παιδί σας; Ποια τα χαρακτηριστικά του; Σύμφωνα με τον αστρολόγο, Βασίλη Χριστοφή, λαμβάνοντας υπόψη το ζώδιο του παιδιού σας, θα μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τη συμπεριφορά του! Για πάμε παρέα να τα ανακαλύψουμε!

Κριός 

Αν το παιδί σας είναι Κριός τότε σίγουρα θα γυμναστείτε μαζί του τρέχοντας από πίσω του γιατί είναι υπερδραστήρια, ενεργητικά και ανταγωνιστικά. Καλό θα είναι να το εντάξετε σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Είναι ο καλύτερος τρόπος να τα πειθαρχήσετε.

Ταύρος 

Εάν το παιδί σας ειναι Ταύρος δε θα καταλαβαίνετε αρκετά συχνά την παρουσία του. Ένα παιδί Ταυρος αρέσκεται στον ύπνο και σε ένα καλό γεύμα για αρχή. Προσέξτε την ενασχόληση σας με άλλα παιδιά γιατί το πιθανότερο είναι ως αντιδραση ζήλειας να ξεκινήσει τα κλάματα. 

Δίδυμος

Τα παιδιά Δίδυμοι είναι πολύ επικοινωνιακά και από μικρά θα ξεχωρίζουν για τις κοινωνικές τους συναναστροφές και για τις παρέες τους. Δεν επιθυμούν με τίποτα τους περιορισμούς στις φιλικές του σχέσεις. Τους αρέσει να διαβάζουν αν και αρκετές φορές μπορεί να το κάνουν παπαγαλία. 

Καρκίνος 

Τα Καρκινάκια παιδιά είναι πολύ συναισθηματικά εκτιμούν από μικρά το θεσμό της οικογένειας και δεν ανοίγουν εύκολα τα φτερά τους για να φύγουν. Ωστόσο θα πρέπει εσείς ως γονείς να φροντίσετε για την κοινωνικοποίηση τους ώστε να μη βρεθούν αποκομμένα από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους. 

Λέων 

Βασιλιάς από μικρό παιδί ένα Λιονταράκι θα θέλει να ξεχωρίζει, να είναι στο επίκεντρο αλλά και να του το λένε αρκετά συχνά. Η αυτοπεποίθηση του θα το κάνει να αναζητά σε ότι κάνει πάντα την κορυφή. Ως γονείς στηρίξτε τα σχέδια του και αυτό θα σας το ανταποδώσει εις διπλούν. 

Παρθένος 

Εάν το παιδί σας είναι Παρθένος, θα είστε ήρεμοι μιας και έχουν από μικρά στο μυαλό τους την τάξη στο χώρο τους και στη ζωή τους γενικότερα, την καθαριότητα αλλά και την εμμονή στη λεπτομέρεια σε κάθε τι που θα ασχοληθούν. Στον κόσμο των γραμμάτων συνήθως διαπρέπουν. 

Ζυγός 

Τα παιδιά Ζυγοί είναι ήρεμα, τους αρέσει η ηρεμία και δίνουν έμφαση στην εξωτερική τους εμφάνιση γι αυτό θα τα δείτε από μικρά να φροντίζουν τον εαυτό τους. Έχουν κλίση προς τα επαγγέλματα της δικαιοσύνης. 

Σκορπιός 

Τα παιδιά Σκορπιοί κρύβουν έναν θησαυρό συναισθημάτων και τεράστιου δεσίματος με την οικογένεια τους. Το θέμα όμως είναι ότι σχεδόν ποτέ δε θα το εξωτερικεύσουν και θα χρειαστεί ένα διπλωματικό τρόπο διαχείρισης ώστε να καταφέρετε να μιλάει για αυτά που νιώθει περισσότερο. 

Τοξότης 

Είναι η χαρά της ζωής! Τα παιδιά Τοξότες είναι περίεργα και τους αρέσει να αναζητούν,  αφού θέλουν οπωσδήποτε να ανακαλύψουν τα πάντα! Γλωσσομαθή από μικρά μπορούν να μάθουν αρκετές ξένες γλώσσες και για αρκετές ξένες κουλτούρες και ιστορία. 

Αιγόκερως

Εάν το παιδί σας είναι Αιγόκερως θα το δείτε από πρώιμη ηλικία να έχει το αίσθημα της ευθύνης με σοβαρότητα στον έξω κόσμο και θα θέλει να πετύχει οπωσδήποτε για να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί και ότι έχει ιδιαίτερα χαρίσματα, κάτι που είναι και αλήθεια. 

Υδροχόος 

Όσον αφορά στον Υδροχόο τίποτα δεν θα είναι σίγουρο στις προβλέψεις σας και στις προσπάθειες σας για το πως εξελιχθεί. Από μικρό θα είναι επαναστάτης, αντιδραστικό και πολύ έξυπνο σε σημείο που πολλές φορές θα σας εκπλήσσει ευχάριστά για τις νοητικές του ικανότητες. Σημείωση: Δεν του αρέσουν επ’ ουδενί οι απαγορεύσεις ειδικά αν αυτές σχετίζονται με τις παρέες που έχει επιλέξει. 

Ιχθείς

Πρόκειται για συναισθηματικά και ευαίσθητα παιδιά. Από μικρά ξεχωρίζουν για την έννοια της αγάπης σε οποιονδήποτε χώρο και αν βρεθούν. Τους αρέσουν ιδιαίτερα οι τέχνες και η μουσική και εκεί νιώθουν πραγματική γαλήνη. Χρειάζονται ωστόσο τη στήριξη των γονέων για να καταλάβουν ότι ο κόσμος έξω δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα παντού.

*Τα ζώδια και οι αναλύσεις του παραπάνω άρθρου είναι ενδεικτικές με βάση μόνο το ζώδιο. Ολοκληρωμένες προβλέψεις προκύπτουν από την ανάλυση όλου του ωροσκοπίου του εκάστοτε παιδιού και ανθρώπου.

Bio

Ο Βασίλης Χριστοφής, έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Αστροπαιδεία, έχει διδαχθεί τις βασικές γνώσεις της Αστρονομίας και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Παραδοσιακής και Ωριαίας Αστρολογίας στο Mediterranean and Balkan Institute for Astrological Research. Επειδή η γνώση είναι ανεξάντλητη, συνεχίζει να είναι παντοτινός μαθητής στο τομέα της αστρολογίας με σεμινάρια και εξονυχιστική έρευνα σε πολλούς κλάδους της, ανοίγοντας δρόμους συνεργασίας και διερεύνησης στην Αστρολογική κοινότητα. 

Καραΐσκου 123, Πειραιάς. Πλατεία Κοραή.

Τ: 2104125560 Mob: 6942680967

FB: Christofis Vasilis

Ε-mail: vasilischastrology@gmail.com