Τι θα φέρει μαζί του το 2022; Τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας τη νέα χρονιά; Ο αστρολόγος Βασίλης Χριστοφής, παρουσιάζει τις ετήσιες προβλέψεις των ζωδίων για το 2022 με όλες τις εξελίξεις που σας επηρεάζουν το νέο έτος!

Κριός

Η νέα χρονιά σας υποδέχεται με την αγάπη και την στήριξη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και του στενού σας οικιακού κύκλου για να μπορέσετε να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας σε ένα έτος με αρκετές προκλήσεις αλλά και λύσεις από όπου θα προέλθουν από την αποφασιστικότητα και την πειθώ την οποία διαθέτετε. 

Ταύρος 

Η πίεση της προηγούμενης χρονιάς και οι υποχρεώσεις του προηγούμενου έτους ειδικά στα επαγγελματικά δείχνουν να συνεχίζουν να υπάρχουν και το νέο έτος, αλλά ξεκάθαρα με περισσότερες απολαβές αλλά και την επιβράβευση για τις τόσες προσπάθειες σας. Η προβολή του εαυτού σας σε κοινό και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα δώσουν ώθηση επιτυχίας στα όνειρα σας. 

Δίδυμος 

Υπάρχουν πολλοί θετικοί πλανητικοί οιωνοί για την νέα αυτή χρονιά, με τα μέλη της οικογενείας σας και του στενού σας κύκλου να είναι δίπλα στα σχέδια σας. Η πολύμηνη παραμονή από το τέλος του καλοκαιριού του Άρη στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο δυναμικούς, δραστήριους, ερωτικούς αλλά και εύθικτους σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Στα επαγγελματικά από την έναρξη του έτους θα υπάρξουν εξελίξεις. 

Καρκίνος 

Με τύχη και αισιοδοξία εισέρχεται το 2022 για εσάς σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, εκπαιδευτικά προγράμματα, νομικά θέματα, οποιαδήποτε συσχέτιση μας με χώρες του εξωτερικού αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό ανεξαρτήτου σκοπού ευνοούνται ιδιαίτερα. 

Λέων 

Η εικόνα που προάγετε προς τα έξω αναβαθμίζεται φέτος και θα κερδίσετε τον σεβασμό και από άτομα που δεν το περιμένατε. Η χρονιά δίνει μια νέα πνοή στη ζωή σας και θα βρεθείτε να είστε αρκετές φορές στο επίκεντρο των καταστάσεων. Οι δοκιμασίες στις σχέσεις σας έκαναν πιο δυνατούς και έτσι θα έχετε πιο αξιόπιστα κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων γύρω σας. 

Παρθένος 

Η χρονιά ξεκινάει πολύ δυναμικά με νέες γνωριμίες για σχέσεις αλλά και συνεργασίες οι οποίες θα συμβάλλουν τοποθετώντας το λιθαράκι τους στους προσωπικούς σας στόχους και σκοπούς. Βγείτε έξω με πυγμή διότι το πλανητικό σκηνικό του 2022 δρά με το μέρος σας. Από το φθινόπωρο και μετά δείξτε απλά προσοχή στα επαγγελματικά σας. 

Ζυγός 

Το 2022 θα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για εσάς μακριά πλέον από δυσαρμονικές επιρροές. Τα φλερτ και οι σχέσεις θα δείξουν ένα πιο σταθερό πρόσωπο και προς τα έξω κλειδώνοντας έτσι την αισθηματική σας ζωή με θετικό πρόσημο. 

Σκορπιός 

Ετοιμαστείτε για νέες προκλήσεις το νέο έτος. Ερωτικά θα ευνοήσει νωρίς για νέες γνωριμίες αλλά με αναθέρμανση τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Πάθη, έντονες καταστάσεις και από την άλλη έμπνευση για δημιουργία, θετικά γεγονότα από παιδιά αλλά και σταθεροποίηση των υποθέσεων που σας απασχολούν. 

Τοξότης 

Έτος επίτευξης, υλοποίησης και χαράς ιδιαίτερα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας δίνει μία πρώτη πνοή αισιοδοξίας για το μέλλον. Η χρονιά βεβαίως σας βρίσκει πολυάσχολους και με αρκετές υποχρεώσεις ωστόσο δεν πτοείστε διότι πετυχαίνετε σιγά και σταθερά αρκετές προσδοκίες. 

Αιγόκερως 

Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο αγαπητούς και ελκυστικούς από ποτέ για το νέο έτος μακριά από καταστάσεις που σας έκαναν να αισθάνεστε απλά παρατηρητές στη ζωή σας. Το 2022 χαράζετε νέα πορεία με πρωτοβουλίες που σας πάνε μπροστά. 

Υδροχόος 

Το νέο έτος εισέρχεται πιο αισιόδοξα για εσάς για να πατήσετε πιο στιβαρά στα πόδια σας, για αρχή οικονομικά που το είχατε τόσο ανάγκη αλλά και σιγά σιγά στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να βαδίσετε στο σωστό μονοπάτι.

Ιχθείς

Πρωταγωνιστές το νέο έτος για εσάς τα ψαράκια του ζωδιακού με 2 πλανητικές συγκυρίες 2 πλανητών που σας κάνουν να αισθάνεστε ότι βγάλατε φτερά. Σχέδια και προσδοκίες ξεκινούν να υλοποιούνται με επιτυχία. Την άνοιξη κάντε μία ευχή διότι έχετε όλη την εύνοια σας για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας.  


*Τα ζώδια και οι παραπάνω αναλύσεις είναι ενδεικτικές με βάση μόνο το ζώδιο. Ολοκληρωμένες προβλέψεις προκύπτουν από την ανάλυση όλου του ωροσκοπίου του εκάστοτε ανθρώπου. Καλό ακόμη και για τις αναλύσεις του αρθρου σοφό είναι να γνωρίζετε τουλάχιστον το ζώδιο του ωροσκόπου σας. 

**Για περισσότερες και πιο εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με το ζώδιο σας, καλέστε για προσωπικό ραντεβού: Τ: 2104125560 Mob: 6942680967

Ο Βασίλης Χριστοφής, έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Αστροπαιδεία, έχει διδαχθεί τις βασικές γνώσεις της Αστρονομίας και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Παραδοσιακής και Ωριαίας Αστρολογίας στο Mediterranean and Balkan Institute for Astrological Research. Επειδή η γνώση είναι ανεξάντλητη, συνεχίζει να είναι παντοτινός μαθητής στο τομέα της αστρολογίας με σεμινάρια και εξονυχιστική έρευνα σε πολλούς κλάδους της, ανοίγοντας δρόμους συνεργασίας και διερεύνησης στην Αστρολογική κοινότητα. 

Καραΐσκου 123, Πειραιάς. Πλατεία Κοραή

FB: Christofis Vasilis

Ε-mail: vasilischastrology@gmail.com