Έχεις βαρεθεί τα τετριμμένα χρώματα στα μαλλιά σου; Αναζητάς κάτι ιδιαίτερο που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και να αναδείξεις μια άλλη πλευρά της προσωπικότητας σου μέσα από το look σου; O manager και ιδιοκτήτης του Chic Shock, Μάνος Πολυχρονίδης, μας προτείνει εναλλακτικά concept μαλλιών για να κάνουμε τη διαφορά… Δεν έχεις παρά να το τολμήσεις!

Νεραιδένιο μαλλί – Μπλε ασημί: Αν από μικρή αγαπούσες τις νεράιδες και τα ασημένια τους μαλλιά, μπορείς και εσύ να τα «φορέσεις» με τις πιο νεραιδένιες βαφές σε τόνους μπλε και ασημί! Θα σου χαρίσει κάτι από τη λάμψη των παραμυθιών και σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις την ώρα που εσύ θα τινάζεις τα νεραϊδίσια σου μαλλιά!

Unicorn: Αν αγαπάς όλες τις παστέλ αποχρώσεις και δυσκολεύεσαι στο ποια να
διαλέξεις, αν τα unicorn είναι τα αγαπημένα σου και αν δεν φοβάσαι να τολμήσεις δοκίμασε αυτό! Απαλό ροζ, γαλάζιο, πράσινο ανοιχτό, Χρώματα που σε μεταμορφώνουν σ’ ένα μονόκερο και σου δίνουν έναν νεανικό αέρα. Θα το λατρέψετε όσες τολμάτε τις αλλαγές!

Spring in your hair: Αν η αγαπημένη σου εποχή είναι η άνοιξη, τότε φόρεσε την στα μαλλιά σου! Γύρνα στις εποχές των παραμυθιών, περπάτα δίπλα σε μαγικά πλάσματα έχοντας στα μαλλιά σου το πιο γλυκό χρώμα! Be a spring girl!

Ουράνιο Τόξο: Εφοδιάσου με όλη σου την τόλμη, κράτησε τον φόβο μακριά και χάρισε στην εμφάνιση σου την πιο φωτεινή και πολύχρωμη πλευρά σου! Ένα σχέδιο με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μόνο για σένα που θες παραμυθένια μαλλιά.

Βόρειο Σέλας: Αν λατρεύεις τα χρώματα του ουρανού τη στιγμή που πραγματοποιείται το θαύμα του. Βόρειου Σέλας, δείξε το με τα μαλλιά σου! Το πράσινο σε όλες τους τις αποχρώσεις ήρθε για να κάνει τη διαφορά στα μαλλιά σου και να εντυπωσιάσει τους πάντες.


ΜΑΝΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ιδιοκτήτης και manager του Chic Shock

Πλ. Σερφιώτου 11, Καλλίπολη, Πειραιάς Τ: 210 4286555-6

Facebook: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά

Instagram: chicshock_piraeus_kallipoli