Η απολύτη γαστρονομική εμπειρία βρήκε «το σπίτι της» σε ένα εμβληματικό πετρόχτιστο κτίριο που χρονολογείται από το 1870 και βρίσκεται στην καρδιά της Τρούμπας, επί της Κολοκοτρώνη. Ο λόγος φυσικά για το εδεσματοπωλείο «Εντελαμεζέν», που έχει γίνει -δικαίως- σημείο συνάντησης για τους απανταχού Πειραιώτες – και όχι μόνο. Στο μενού του θα βρείτε γεύσεις που όμοιές τους δεν έχετε ξαναφάει αφού ο Executive Chef, Βησσαρίων Παρθένης, δίνει πραγματικά «ρέστα» με τα πιάτα του!

Επισκεφθείτε το από νωρίς το πρωί για καφέ και πρωινό και συνεχίστε από το μεσημέρι έως το βραδάκι με μεζέδες συνοδεία επιλεγμένων ούζων, τσίπουρων και οίνων.

Εμείς δεν αντισταθήκαμε στα χειροποιήτα ντολμαδάκια, στα ζουμερά κεφτεδάκια, στην κροκέτα τεφαρίκι (εσείς που αγαπάτε τις εκπλήξεις θα τη λατρέψετε!), στα σαλιγκάρια με τσιγαρολάχανα για να γλείφεις και τα δάχτυλά σου ενώ κλείσαμε το τσιμπολόγημά με ένα λαχταριστό γαλακτομπούρεκο! Μπορείτε τέλος να επιλέξετε μία φιάλη κρασί για να συνοδεύσετε το γεύμα σας καθώς η wine list την οποία έχει επιμεληθεί ο Chef, σε στενή συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, ποτοποιούς και οινοποιούς είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή! 

Ωράριο

Δευτέρα – Πέμπτη 12:00 – 00:00

Παρασκευή και Σάββατο 12:00 – 01:00

Κυριακή 12:00 – 19:00 


Φιλελλήνων 17 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

Τ: 2104514935

FB: Εντελαμεζέν Instagram: Entelamezen