Τα κέντρα «Ελευθερία Λόγου – Κέντρα Λογοθεραπείας και Μελέτης» υπό τη διεύθυνση της Ελευθερίας Γεννούζη, βρίσκονται επί σειρά ετών κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους, ώστε να τους παρέχουν όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να εξελιχθούν προς το καλύτερο. 

Μέσα από δύο πλήρως εξοπλισμένους χώρους, η Ελευθερία και η ομάδα της βοηθούν σημαντικά στην ανάπτυξη της ικανότητας του λόγου του παιδιού ενώ παράλληλα τα ενθαρύνουν να ανακαλύψουν και άλλες εκφραστικές ικανότητες τους. Τέλος έχουν επίσης δημιουργήσει, ομογενή και ολιγομελή τμήματα με σκοπό την ενίσχυση και την προετοιμασία των σχολικών μαθημάτων. Το σταθερό ωράριο μελέτης όπως λένε, βοηθά ιδιαίτερα το παιδί να οργανωθεί και να αποδώσει. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ατομικής προετοιμασίας του μαθητή, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Στα Κέντρα ειδικών θεραπειών – Μελέτης στον Πειραιά, μπορούμε να απευθυνθούμε για Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Ειδική Διαπαιδαγώγηση, Ψυχολογική Υποστήριξη, Σχολική Προετοιμασία αλλά και Συμβουλευτική Γονέων.

  • Θουκυδίδου 81 & Θεοτόκη, Πειραιάς
  • Ακτή Θεμιστοκλέους 116, Πειραιάς

Τ: 2104537820

FB: Ελευθερία ΛΟΓΟΥ Κέντρο ειδικών θεραπειών – Μελέτης στον Πειραιά

Instagram: eleutheria_logou_