Μελιστάλαχτα μελομακάρονα, χιονισμένοι κουραμπιέδες, τραγανές δίπλες, χριστουγεννιάτικοι κορμοί, Δεντρομπισκότα, αμαρτωλά Σοκολατόσπιτα, παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες τούρτες λαχταρούν αχόρταγα τα μάτια μας μπαίνοντας στο ζαχαροπλαστείο Roze. Οι γιορτές δεν απέχουν πολύ και όλοι έχουμε μπει για τα καλά στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.

Αυτό το πνεύμα που μας κάνει να μην νιώθουμε ενοχές για ότι λατρεύουμε να γευόμαστε. Άλλωστε τι είναι οι γιορτές χωρίς γλυκές αμαρτίες; Αυτό το γνωρίζουν καλά εδώ και 30 χρόνια στο ζαχαροπλαστείο Roze και ο κύριος Παναγιώτης ο ζαχαροπλάστης του αλλά και πατέρας της ιδιοκτήτριας δίνει τον καλύτερο του εαυτό και κάτι παραπάνω εκείνες τις μέρες για να μας γλυκάνει! Σε αυτό το ζαχαρόσπιτο θα βρείτε επίσης ταρτάκια σε διάφορες γεύσεις, εμείς δοκιμάσαμε ταρτάκια Bueno, oreo, αλλά και σοκολάτα black που μόνο εκεί θα την βρείτε! Επίσης, πρέπει να βουτήξετε στις μπουκίτσες καρυδάτο με βάση το καρύδι, γκανάζ σοκολάτας βουτηγμένες σε λευκή ή γάλακτος σοκολάτα! Είναι ένα από τα γλυκίσματα που το κάνει να ξεχωρίζει καθώς αποτελεί δική τους έμπνευση!

Κλείνοντας, να σας ξεμυαλίσουμε λίγο ακόμη, λέγοντας σας πως, οι Βασιλόπιτες είναι σκέτη αμαρτία και ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε γλυκά την καινούργια χρονιά καθώς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία, γαρνιρισμένες με σοκολάτα λευκή, σοκολάτα αλλά και Bueno!


Λεωφόρος Ειρήνης 135, Πειραιάς

Τ: 21 0441 6838

FB: Roze Ζαχαροπλαστείο