Εσύ τι θέλεις για να ξεκινήσει καλά η μέρα σου; Γιατί εμείς χρειαζόμαστε οπωσδήποτε καφέ και κάτι να τσιμπήσουμε. Ευτυχώς, ανακαλύψαμε το Happy Hour και ξεκινάμε κάθε μέρα με χαμόγελο.

Ο Θοδωρής και η ομάδα του γνωρίζουν από καλό καφέ και αποφάσισαν να μοιράζονται αυτό το πάθος με όλους εμάς. Για το πρωί, πηγαίνοντας στο γραφείο προτείνουμε καφέ, ή τσάι, δοκιμάστε το Apple Ginger, πάντα με συνοδεία ολόφρεσκης σφολιάτας, ή σάντουιτς. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές επιλογές, εμείς ωστόσο ξεχωρίσαμε το σάντουιτς με γαλοπούλα και φιλαδέλφια.

Στο Happy Hour θα βρείτε νόστιμες προτάσεις για όλη την ημέρα, όπως burgers, σαλάτες, αραβικές πίτες και μακαρονάδες. Μην παραλέιψετε να δοκιμάσετε το bacon cheese burger το οποίο συνοδεύεται από λαχταριστές πατάτες τηγανιτές και να το συνοδεύσετε με μία παραδοσιακή σαλάτα Ντάκο γεμάτη ελληνικά αρώματα.

Στα συν του, σημειώστε το γρήγορο delivery που προσφέρει για να μπορείτε να παραγγείλετε και να τα απολαύσετε στο χώρο σας. Για να ξεκινάτε κι εσείς τη μέρα σας με θετική διάθεση, περάστε μία βόλτα από το Happy Hour και θα μας θυμηθείτε!

Σκουζέ 10 και Φίλωνος 121, Πειραιάς. Τ:2114074200. F/B: Happy Hour

https://happy-hour-cafe.business.site/