Φτιάχνει εσπρέσο και καπουτσίνο, στύβει χυμούς, έχει γρανίτες και δροσερά smoothies – διαλέξτε smoothie τσιχλόφουσκα- σερβίρει pancakes με μέλι και κανέλα, και ανεβάζει επιδόσεις στην patisserie.

Ο φούρνος της γειτονιάς μας, σίγουρα δημιουργεί καινούργιες συντεταγμένες στάσης για καφέ και γλυκό! Στο μεγάλο του πεζοδρόμιο τα τραπεζάκια έκαναν την εμφάνιση τους και εμείς καθόμαστε και παραγγέλνουμε αφράτη βάφλα με σαντιγί, φράουλες και σοκολάτα!

Για το ψωμί δεν χρειάζεται να σας μιλήσουμε, θα το καταλάβετε από μόνοι σας περνώντας απ’ έξω, η μυρωδιά του ξυλόφουρνου είναι αξεπέραστη! Οι σφολιάτες του αποτελούν πάντα έναν πειρασμό για να σταματήσουμε τη δίαιτα. Δοκιμάστε την χειροποίητη τυρόπιτα του αλλά και την τυρόπιτα με γραβιέρα Κρήτης. Τα σάντουιτς είναι πληθωρικά -όπως κάθε λιχουδιά εκεί μέσα – με φρέσκο ψωμάκι και πρώτης ποιότητας υλικά! Στον Γιακουμίδη Bakery θα αντιμετωπίσετε ένα και μόνο πρόβλημα, δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε!

Συμβουλή για απανταχού γλυκατζήδες: Δοκιμάστε όπωσδήποτε το χειροποίητο παγωτό του! Εμείς λατρέψαμε τις γεύσεις τσιχλόφουσκα, πεπόνι και bueno!

Ωράριο Λειτουργίας: 7:00 – 21:00

Βίκτωρος Ουγκό 10, Αμφιάλη, Κερατσίνι. T: 2104014578

Facebook: Giakoumidis Bakery Instagram: Giakoumidis Bakery