Ένα… δίπορτο μαγαζί, που έχει μια «κυριλέ» είσοδο στη Γούναρη κι άλλη μια, πιο «λαϊκή», μέσα από την πολύχρωμη κεντρική αγορά του Πειραιά. Ψηλοτάβανο, μοντέρνο και φωτεινό, με μια μακρόστενη σάλα, στρωμένη με μοδάτο πλακάκι και διακοσμημένη με γουστόζικες λεπτομέρειες, έχει φορτωμένα τα ράφια του με λογιών-λογιών λιχουδιές από κάθε γωνιά της Ελλάδας τα οποία έχουν επιλεγεί προσεκτικά και κατα δοκιμή, παρακαλώ- από την ιδιοκτήτρια Νόρα!

Μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς- και επιλεγμένες ετικέτες από το εξωτερικό-, φαγητά κι εδέσματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και το εξαιρετικό και πολύ προσιτό δικό τους κρασί -house wine- από την Νεμέα που διατίθεται σε 4 ποικιλίες: Αγιωργίτικο, Αγιωργίτικο ροζέ, Chardonnay και Μοσχάτο-Μοσχοφίλερο.

Ενόψει Σαρακοστής, εννοείται πως θα βρείτε όλα τα παραδοσιακά εδέσματα όπως:

  • Παραδοσιακούς χαλβάδες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας

  • Έτοιμα φαγητά όπως χταποδάκι, ντολμαδάκια, γαρίδες

  • Την πεντανόστιμη ταραμοσαλάτα

  • Ποικιλία ζεστών έτοιμων φαγητών

  • Προϊόντα που μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο (τη φραγκοσυριανή γραβιέρα της Τυροσύρας, το ανθότυρο του Γρατσάνη, τα εκλεκτά μέλια Melitheon)

Σημειώστε πως το Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό για να δοκιμάσετε όλες τις νηστίσιμες λιχουδιές!

Δ. Γούναρη 10, Πειραιάς, Τ: 2104176282, F/BΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί