Το «γεια – the musical», είναι μια παράσταση γεμάτη τραγούδι, χορό και δυνατές ερμηνείες. Μια αληθινή υπερπαραγωγή, πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα με τραγούδια, που αγαπήθηκαν τόσο από το κοινό και έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο You tube και 10.000.000 streams στο Spotify σε στίχους και μουσική Φοίβου

Η αγγλόφωνη εκδοχή του τραγουδιού – πάντα σε στίχους και μουσική του Φοίβου –«Gia», κατέκτησε τα charts των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ οι δημιουργοί του «γεια» παρέλαβαν και το βραβείο για τις «καλύτερες πωλήσεις Έλληνα Καλλιτέχνη στον κόσμο» στα World Music Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της παγκόσμιας δισκογραφίας.

Η ιδέα για την μεταφορά του σε musical ήταν του Φοίβου. Αμέσως συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μαλισσόβα, γνωστό για την επιτυχημένη παρουσία του στο μουσικό θέατρο. Σκοπός και των δύο ήταν να μην γίνει μια νοσταλγική αναβίωση του άλμπουμ, αλλά να δημιουργηθεί μια παράσταση που θα επικοινωνήσει με το μέλλον. Με νέες ενορχηστρώσεις, νέες ερμηνείες και καινούργιες συνθέσεις που εξυπηρετούν την πλοκή του έργου.

Για τις ανάγκες του έργου έγινε μια μεγάλη –εξαντλητική ακρόαση, ώστε να βρεθούν καινούργια ταλαντούχα πρόσωπα που θα συζητηθούν. Μαζί τους καταξιωμένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές για να συμπληρώσουν το προκλητικό πάζλ του «γεια»

Ένα σύγχρονο νεανικό Musical για όλο τον κόσμο. 21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «γεια», το θρυλικό άλμπουμ των 90s ζωντανεύει στο θέατρο!

Στο «γεια – the musical» θα ακουστούν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας!

Τα τραγούδια από το «γεια», που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη! 

Ανάμεσά τους η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, «η φωνή» μιας ολόκληρης εποχής, η εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η θρυλική φωνή του συγκροτήματος «Μπλε» Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical), ο Παναγιώτης Πετράκης, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια! 

Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Ταυτότητα παράστασης


Μουσική – Στίχοι: Φοίβος
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας
Σκηνικά: Αριστοτέλης Καρανάνος – Αλεξάνδρα Σιάφκου
Κοστούμια: Αλέξης Φούκος
Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς
Μουσική Διδασκαλία: Άκης Δείξιμος
MUA: Make up lab Yannis Marketakis
Περούκες: Θωμάς Γαλαζούλας
Φωτογράφος: Γιώργος Καλφαμανώλης
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ελένη Γιουφή, Παναγιώτα Δρόσου
Βοηθός Ενδυματολόγου: ΜάιραΒούλτσου
Διεύθυνση Παραγωγής: Φανή Χάραρη

Διανομή
ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ // ΕΥΓΕΝΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ // ΕΛΙΣΣΑΒΕΤΑ
ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΚΕΦΑΛΑ // ΕΡΜΙΟΝΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ // JAMBI
BIASEDBEAST // ΒΙΚΤΩΡ
ΔΑΝΑΗ ΤΣΙΡΩΝΗ // ΔΑΦΝΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΜΑΤΖΙΟΓΛΟΥ // ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΣ ΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ // ΑΛΒΕΡΤΟΣ
ΑΡΗΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ // ΙΑΣΩΝ
ΤΡΑΪΑΝΑ ΑΝΑΝΙΑ // ΦΟΙΒΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΣΜΑΤΟΥ // ΛΗΔΑ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ // ΧΛΟΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΤΡΑ // ΡΩΞΑΝΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΟΓΙΑΝΝΗ // ΡΟΖΑ
ΡΑΦΑΗΛ ΚΡΙΤΟΥΛΗΣ // ΑΜΕΛΙΑ
ΙΡΙΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΟΥ // ΚΥΝΘΙΑ
ΦΩΤΗΣ ΛΑΜΑΡΗΣ // ΛΕΩΝ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ // ΒΑΛΕΡΙΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΝΚΕΡΙΔΗΣ // ΜΑΡΙΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΝΤΖΕΟΓΛΟΥ // ΛΟΡΕΝΤΖΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ // ΜΑΞΙΜΟΣ