Το brand με τον καφέ που αγαπήσαμε όσο λίγους, τα Baristi Speciality Coffee επεκτείνονται και με 6 καταστήματα στην Αθήνα ήδη, σε προσκαλούν να γίνεις εσύ ο νέος συνεργάτης τους, στον Πειραιά!

Γιατί μην ξεχνάτε πως η μέρα ξεκινάει καλά όταν ο καφές που επιλέγουμε να τη συνοδεύουμε είναι αυτός που πρέπει. Και κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι το πρωί χρειαζόμαστε μία δυνατή δόση καφέ για να λειτουργήσουμε. Ενός καφέ, που θα είναι πλούσιος, δυνατός και εξαιρετικός σε γεύση.

Και που αλλού θα μπορούσε κανείς να το βρει αυτό, αν όχι στα καταστήματα Baristi Speciality Coffee, όπου μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε 4 διαφορετικά χαρμάνια Vittorio που υπόσχονται να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς από εσάς!
Εκτός όμως, από το γεγονός ότι είναι hot spot για έναν καφέ στα γρήγορα, ένα διάλειμμα από τη δουλειά, προσφέρει και πολλές επιλογές τσιμπολογήματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ζουμερά burgers, χορταστικά club sandwich, φρεσκοψημένες σφολιάτες, ζεστά και κρύα sandwich, αραβικές πίτες και φυσικά για τις λιγούρες έχουν ολόφρεσκα προϊόντα Στεργίου, όπως muffins, κέικ ή κρουασάν. Πάντα με χαμόγελο, η ομάδα των Baristi είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να φτιάξουν την ημέρα σας, ανά πάσα στιγμή.

ΥΓ:Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τον Υπεύθυνο Franchise, Παναγιώτη Ανδρεσάκη στο 6974452347

www.baristi.gr