Σε αυτή τη διαολεμένα ευφυή αντίφαση ονόματος και ποιότητας, στη «Βρωμιάρα» θα φας το πιο νόστιμο, ζουμερό, φρέσκο και χορταστικό street food φαγητό που έχεις δοκιμάσει τελευταία!

Με ακόμη δύο μαγαζιά να λειτουργούν στην Ελλάδα, εκτός από το δικό μας εδώ στον Πειραιά, ένα που ήταν και το πρώτο στα Ιωάννινα και ένα στο Περιστέρι, η «Βρωμιάρα» έχει ένα μενού που δεν αστειέυεται! 11 προμελετημένες προτάσεις, από το Old Skool που θριαμβεύει μέσα στην απλότητά του με τα 3 υλικά της απόλαυσης ( ντομάτα, πατάτα και βρωμιάρα mayo), μέχρι το υπερπαραγωγή Καβουροπάρτυ με pesto πιπεριάς Φλωρίνης, ντομάτα, ρόκα, παρμεζάνα, αυγό, κοτόπουλο φιλέτο ή το Υπερδιαγαλαξιακό με τηγανητό κρεμμύδι, flakes παρμεζάνας, ντομάτα, ρόκα και χειροποίητες μαγιονέζα, bbq sauce και cheddar sauce. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να διαλέξεις το κρέας που θες, όπως πανσέτα που σιγομαγειρεύεται 16 ώρες στα υγρά της, υπέροχο στήθος κοτόπουλου ή και χειροποίητο μπιφτέκι που φτιάχνεται χωρίς ψωμί ή αυγό. Κι όλα αυτά αγκαλιάζονται από το πιο αέρινο ψωμάκι παραδείσου – δικής τους συνταγής-! Βέβαια ενίοτε θα βρεις και guest, limited edition sandwich που φυσικά και δεν πρέπει να χάσεις.

Κι όλα αυτά σε μία αυθεντική καντίνα με American street σκηνικό όπου φυσικά θα ακούσεις και τις αντίστοιχες cool μουσικές!

Σωτήρος Διός 47, Πειραιάς. Τ: 2114244783,

Facebook: Η Βρωμιαρα – The Gourmet Street Food Πειραιας

Instagram: vromiara_piraeus