Από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, κόκκινες, εντυπωσιακές Ferrari θα κατακλύσουν το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και της αισθητικής της Ferrari.  

Ειδικότερα, η εκδήλωση FERRARI DAYS by Ferrari Club Passione Rossa, διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Ημερών θάλασσας 2021, θεσμός που ξεκίνησε στον Πειραιά από το 2015 και πλέον αφορά σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η πλούσια εκδήλωση, έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια να αποκτήσει ο Πειραιάς μια σύγχρονη και διακριτή ταυτότητα και να αναδειχθεί ως ένας αυτόνομος οικονομικός, ναυτιλιακός, πολιτιστικός και τουριστικός πόλος.

Παράλληλα, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θεωρείται από τα πλέον ελκυστικά για τους νέους αγωνίσματα και συμβάλλει στη διαμόρφωση οδικών συμπεριφορών εντός και εκτός πίστας. Αποτελεί μια σύγχρονη δυναμική μορφή αθλητικής δράσης, που συνδυάζει την τεχνολογία με αθλητικές επιδόσεις και θέαμα. Παρουσιάζει την ορθή αξιοποίηση της τεχνολογίας, της μηχανικής και άλλων επιστημονικών πεδίων, με τις αρχές της προσωπικής βελτίωσης, του αυτοελέγχου και της ακρίβειας. Αποτελεί όπως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες σημαντικό φυτώριο συνεργασίας, αλλά και πεδίο δημιουργικής ενασχόλησης των νέων.

Τέλος, η εκδήλωση FERRARI DAYS by Ferrari Club Passione Rossa, είναι μια μοναδική ευκαιρία για την αναπτυξιακή και τουριστική προώθηση της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, συμβάλλοντας στην προβολή της πόλης και στην αύξηση της εισροής των τουριστών, στόχος που θα επιτευχθεί από την προσέλκυση αθλητών και συνοδών, καθώς και εξειδικευμένων ομάδων τουριστών με τα αντίστοιχα ειδικά ενδιαφέροντα .