Πολυαγαπημένα, κλασσική αξία, πάντα υπάρχει έστω ένα στην ντουλάπα κάθε άνδρα. Τι καταλαβαίνουν όμως οι γυναίκες για τον χαρακτήρα σας ανάλογα με την επιλογή που έχετε κάνει στο jean σας;

“Χαμηλοκάβαλο” jean


Αυτό το τζιν στέκεται λίγο πιο πάνω από τα οπίσθια και είναι μοντέρνο και μοδάτο. Είναι σίγουρα πιο ωραίο από ένα ψηλόμεσο τζιν αλλά δεν πάει σε κάθε αντρικό σώμα.
Αν το τζιν αυτό το φορέσει ένας άντρας που δεν του ταιριάζει στο σώμα, τότε οι γυναίκες αυτό που καταλαβαίνουν είναι πως πρόκειται για έναν χαρακτήρα αδιάφορο για την εικόνα του αφού μπορεί να σκύψει για να πιάσει κάτι από κάτω ή να δέσει τα κορδόνια του και να φανούν σημεία του σώματος που δεν πρέπει την δεδομένη στιγμή.

Jeans με σκισίματα


Το τζιν με ατέλειες το συναντάμε πολύ συχνά στα ράφια των καταστημάτων και θεωρείται εδώ και αρκετές σεζόν in fashion.
Παρολ’αυτά οι γυναίκες θεωρούν πως το ντύσιμο είναι ανάλογο του τόπου και του χρόνου. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να φοράτε ένα casual κομμάτι για να πάτε σε μια επίσημη εκδήλωση. Είναι προτιμότερο να επιλέγετε πιο κλασσικά ρούχα.

Χρωματιστά jeans


Μπορντό, κίτρινα, πράσινα είναι πολλά από τα τζιν που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Αδιαμφισβήτητα είναι trendy από την άλλη όμως οι γυναίκες είναι επιφυλακτικές απέναντι σε κάποιον που τα φοράει.
Αν σας αρέσουν πολύ τα χρωματιστά τζιν, είναι προτιμότερο να διαλέξετε πιο σκούρα χρώματα όπως το μπορντό ή το χακί. Σε αυτά τα χρώματα οι γυναίκες δεν αντιδρούν αρνητικά όπως για παράδειγμα στα fluo jeans.

Jeans σε ίσια γραμμή


Κλασσική και safe επιλογή είναι η ίσια γραμμή στο τζιν. Έτσι φαίνεται και ο χαρακτήρας όσων το επιλέγετε στα μάτια των γυναικών. Μάλιστα οι γυναίκες εμπιστεύονται πολύ πιο εύκολα έναν άντρα που επιλέγει να φοράει κλασσικά τζιν.