Οι διάσημοι ηθοποιοί εθεάθησαν στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, όπως αναφέρει το Mykonos Live TV. Μαζί τους ήταν και οι δύο κόρες τους, Εσμεράλντα Αμάντα και Αμάντα Λι.

Το ζευγάρι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, προσπαθώντας να κρατήσει τις διακοπές του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, η Εύα Μέντες δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές τους, ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκ δεν έχει καν λογαριασμό στο Instagram.

H Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ κάνουν σπάνια μαζί δημόσιες εμφανίσεις/Φωτογραφία Splash News.

Nτυμένοι απλά και πιασμένοι χέρι χέρι περπάτησαν στα σοκάκια του νησιού. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, παρά το γεγονός ότι ήταν βράδυ, φορούσε καπέλο τύπου μπέιζμπολ κρύβοντας έτσι τα μαλλιά που έχει ήδη βάψει πλατινέ για τις ανάγκες του ρόλου Ken στη νέα ταινία της Barbie.

Οι  θαυμάστριές του ανυπομονούν να τον δουν μεταμορφωμένο να υποδύεται τον Ken. Εξίσου ανυπόμονη είναι και η Εύα Μέντες, η οποία ανήρτησε πριν από λίγα 24ωρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του αγαπημένου της, όπου ποζάρει με πλατινέ μαλλί. «Τόσο ενθουσιασμένη για εσένα. Αυτός είναι ο δικός μου Ken», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εύα Μέντες.

Δείτε το βίντεο που «μαρτυρά» την παρουσία της Εύα Μέντες και του Ράιαν Γκόσλινγκ στην Αντίπαρο: