Ένα από τα ωραιότερα animation που αξίζει να παρακολουθήσετε, είναι «Η Λίλυ και ο χιονάνθρωπος».

Πρόκειται για μια τρυφερή ταινία κινούμενων σχεδίων μικρού μήκους που μιλάει για την δύναμη της φιλίας μεταξύ ενός μικρού κοριτσιού, της Lily και ενός χιονάνθρωπου που έφτιαξε χρησιμοποιώντας την φαντασία της με συνδυασμό με το χιόνι.

Ο χιονάνθρωπος ζωντανεύει και κάνει τα πάντα για να φτιάξει την διάθεση της μικρής Lily, ενώ εκείνη για να τον διατηρήσει ζωντανό, όταν καταφθάνει η άνοιξη. Όμως ο χρόνος περνάει και ο χιονάνθρωπος μένει μόνος του,ξεχασμένος στο ψυγείο.

Τα χρόνια όμως περνούν και η Lily γίνεται πολυάσχολη, αποκτά παιδί, το μυαλό της απασχολούν δεκάδες άλλα πράγματα. Ο φίλος της έχει ξεχαστεί στο ψυγείο περιμένοντας την αγαπημένη του φίλη.

Και ξαφνικά η Lily από ένα τυχαίο περιστατικό, θυμάται. Θυμάται τον χιονάνθρωπό της , τον κολλητό της, τον ξεχωριστό φίλο της. Και τρέχει πίσω στο σπίτι της να τον συναντήσει. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι μόνη της, αλλά έχει και την κόρη της μαζί.

Το animation περνά σπουδαία μηνύματα για την αληθινή φιλία και δημιουργήθηκε από την αλυσίδα κινηματογράφων Cineplex στον Καναδά ενώ το τραγούδι “Follow You Follow Me” είναι της Adaline.

Δες το εδώ: