Ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στην καρδιά του Κερατσινίου για τις πιο «ζεστές» σας… γιορτές!

Με σκηνικό που παραπέμπει στον παλιό Πειραιά και με μοναδικό στόχο οι πελάτες να απολαύσουν νόστιμους μεζέδες και καλή διαχρονική μουσική, το «Κεχριμπάρι», αποτελεί μονόδρομο, για τις φετινές σας γιορτές.

Η ζεστή διακόσμηση και οι αντίκες που υπάρχουν στο χώρο, θα σου τραβήξουν αμέσως την προσοχή ενώ θα νιώσεις ότι μεταφέρεσαι σε άλλη εποχή, δεκάδες χρόνια πριν! Ο εξαιρετικός κατάλογός του, αποτελείται από πράγματα που φτιάχνονται με ολόφρεσκες πρώτες ύλες με πολύ αγάπη και μεράκι. Ο Νίκος και ο Βασίλης, οι δύο νεαροί ιδιοκτήτες, έχουν βάλει όλο του το «είναι» προκειμένου να δημιουργήσουν έναν χώρο ζεστό, φιλικό, με παρείστικο αέρα και προσεγμένα φαγητά και το κατάφεραν! Μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε το εξαιρετικό γιαουρτλού κεμπάπ, την προβατίνα Γιούλμπασι με γραβιέρα, την τριμμένη πατάτα με απάκι και αυγά αλλά και το χορταστικό σουτζούκι με αυγά, ντομάτα και φέτα!  Και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού οι τιμές είναι πολύ οικονομικές.

Highlight του μαγαζιού είναι η κρητική τσικουδιά και φυσικά τα ελληνικά κρασιά που διαθέτει! Θα το καταλάβετε αμέσως άλλωστε, αφού όλοι τα προτιμούν και μάλιστα σε «γενναίες» ποσότητες!

Αμισού 3, Αμφιάλη, Πειραιάς. Τ: 2104009166 FB: Κεχριμπάρι Μεζεδοπωλείον Instagram: Κεχριμπάρι Μεζεδοπωλείον