Μοναδικά DJs Set με μουσικές από όλον τον κόσμο, και cocktail list που θα σας ξετρελάνει αφού έμπειροι mixologists δίνουν «ρέστα» σε μία μπάρα που ξεσηκώνει!

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τα bars μέχρι σήμερα. Στο El Chapo, οι άνθρωποι το έχουν πάει σε άλλο level. Το όλο concept, εμπνευσμένο από το ίδιο το όνομα του μαγαζιού, που προέρχεται από τον αρχινονό των μεξικανών καρτέλ, Joaquín Guzmán Loera, περιλαμβάνει μια σειρά από χώρους που έχουν διαμορφωθεί σαν κελιά φυλακής και θάλαμοι βασανιστηρίων, σε μία ομολογουμένως πρωτότυπη ιδέα. Κάγκελα φυλακής, ξύλινες καρέκλες βασανιστηρίων, ένα παράθυρο που μοιάζει να κρύβει έναν φυλακισμένο, συνθέτουν ένα πραγματικό underground σκηνικό, όπου κυριαρχεί το ξύλο και το γυαλί.

Με οδηγό την dark διάθεση που θα σας ταξιδέψει, φυσικά το σκηνικό δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με cocktail αντάξια, των προσδοκιών μας. Γλυκό, spicy, bitter ή ξινό, στην cocktail list του El Chapo, μπορεί κανείς να βρει ότι «ονειρεύεται» ο ουρανίσκος του. Εμείς ξεχωρίσαμε το El Chapo Vol.II (El Chapo’s blend of 5 different Rum, grapefruit, pineapple, cinnamon syrup lime, Falernum), το Escobar (Blend Rum, passion fruit puree pineapple puree, orgeat syrup, lime) και το Lawyer (Vodka, Mastiha strawberry puree chocolate bitters, powdered sugar sweet and sour mix).

Και φυσικά όλα αυτά, φαντάζουν «μετέωρα» χωρίς καλή μουσική, για αυτό και στο El Chapo έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό. Μοναδικά Dj Set, με μουσικές από όλο τον κόσμο, τα οποία εναλλάσσονται συνεχώς, θα σας ταξιδέψουν νοερά, σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Φίλωνος 95, Πειραιάς. Τ: 2121056559 FB: El Chapo Cocktail Bar Instagram: El Chapo Bar

www.elchapo.gr