Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που αποκτά ένα παιδί. Ένας γάμος από έρωτα, μπορεί να καταλήξει σε μια μάχη με θύματα τους ίδιους αλλά και το ίδιο το παιδί; Αυτά και άλλα ερωτήματα θα σας δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της ταινίας “Μετά τον χωρισμό” που μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν στο Ertflix.

Για πολλούς θα είναι ασέβεια, να πω ότι η γαλλική ταινία είναι καλύτερη από το “Κράμερ εναντίον Κράμερ”, αλλά η ταινία ξεφεύγει από να είναι ακόμα μια κοινωνική ταινία, μεταλλάσσεται συνεχώς, έχει στοιχεία θρίλερ που θα ζήλευε και ο Στίβεν Κίνγκ, ενώ οι χαρακτήρες της παίζουν με το μυαλό σας, όσο εσείς προσπαθείτε να πάρετε το μέρος κάποιου.

Μετά τον χωρισμό ενός ζευγαριού, οι πρώην σύζυγοι εξαντλούν όλη τη στρατηγική τους για να πληγώσουν ο ένας τον άλλο, και στη μέση βρίσκεται ένα παιδί.

Μετά το διαζύγιο τους, η Μίριαμ και ο Αντουάν παίρνουν κοινή επιμέλεια του γιου τους Ζουλιάν, παρά την αντίθεση της Μίριαμ. Ο Αντουάν, που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό, καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να παραμείνει κοντά της.

Η έκπληξη της ταινίας είναι η στάση του Ζουλιάν και τα κίνητρα του. Δεν θα σας αποκαλύψω τίποτο άλλο και θα σας αφήσω να ζήσετε μια εμπειρία διαφορετική, μπροστά στη μικρή οθόνη.