Το 2021 είναι μια χρονιά η οποία προωθεί τη φυσική ομορφιά και μακιγιάζ πιο ανάλαφρα και πιο απλά. Η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και όχι η παραμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου μας είναι ο στόχος για το 2021. Παρακάτω σου παραθέτουμε 5 trends που θα κυριαρχήσουν!

#1 Φυσικές λάμψεις σε λαμπερό δέρμα

Μια τάση που ήδη βλέπουμε να κυριαρχεί είναι το απλό δέρμα με φυσικές λάμψεις. Το 2021 δε θέλουμε έντονες βάσεις με πολλή πούδρα, κοψίματα, contouring,ρουζ και όλα αυτά. Μια ελαφριά βάση με μέτρια κάλυψη και λίγη λάμψη μέσα είναι αρκετή. Εάν αγαπάς λίγη παραπάνω λάμψη μπορείς να προσθέσεις λίγο highlighter στο μακιγιάζ σου αλλά φρόντισε να μη το παρακάνεις για να διατηρήσεις τη φυσική σου εικόνα!

#2 Γατίσια μάτια

Από τα πιο ωραία trends στο μακιγιάζ είναι τα ανοδικά, γατίσια μάτια, μια ιδέα που αντιπροσωπεύει καταπληκτικά το πανέμορφο μοντέλο Bella Hadid. Για να πετύχεις αυτό το μακιγιάζ δεν έχεις παρά να “ανεβάσεις” τη σκιά σου λοξά προς τα πάνω και να τονίσεις με λίγο μολύβι ή eyeliner την εσωτερική γωνία του ματιού. Έτσι θα έχεις δώσει ένα πιο μακρόσθενο σχήμα στα μάτια σου και το βλέμμα σου θα είναι πολύ σέξι και γοητευτικό!

#3 Πλούσια φυσικά φρύδια

Ευτυχώς αφήνουμε πίσω όλα τα trends και τις τάσεις στο μακιγιάζ με τα ψεύτικα, τετραγωνισμένα φρύδια και το 2021 αναδεικνύουμε το φυσικό σχήμα των φρυδιών μας. Τα πυκνά, λίγο ατημέλητα φρύδια είναι η απόλυτη τάση που θα αναδείξει πολύ το πρόσωπο σου και θα σε κάνει να δείχνεις περιποιημένη αλλά φυσική. Οι make up artists προτείνουν μάλιστα να τα χτενίζεις προς τα πάνω για να ενισχύεις ακόμα περισσότερο το φυσικό αποτέλεσμα!

#4 Σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού

Τέλος δοκίμασε να βάλεις λίγη σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού για να δώσεις λάμψη. Μπορείς να βάλεις λίγο χρώμα και να αφήσεις απλό το υπόλοιπο μακιγιάζ σου. Αν όμως προτιμάς τα γήινα μακιγιάζ χωρίς χρώμα μπορείς αντί για σκιά να βάλεις λίγο highlighter ή λίγο άσπρο μολύβι. Η λεπτομέρεια αυτή θα αναδείξει πολύ το σχήμα των ματιών σου και θα ανοίξει το βλέμμα σου!

#5 Φυσικά χείλη με διακριτικό περίγραμμα

Όσον αφορά τα χείλη σου προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα πιο μαλακό και όχι τόσο αυστηρό περίγραμμα. Ειδικά σε nude κραγιόν, το tip αυτό θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν όμορφα και φυσικά. Ένα λαμπερό gloss στο τελείωμα είναι ότι πρέπει για κάθε make up look, είτε επίσημο είτε καθημερινό!